Valószínűleg nem mondok sok újdonságot azzal, hogy a vállalkozók döntő többsége kiváló abban, amit a vállalkozása képvisel. Versenyképes szakmai tudás, naprakész piaci információk. Egy kávé, vagy egy üdítő mellett a legtöbben képesek szenvedélyesen beszélni a szakmáról órákon át.

De mi a helyzet akkor, amikor ki kell állni 30 ember elé és meg kell nyerni őket?

Vagy egy 12 fős céges meetingen? Ahol az egyik kolléga kialvatlan, mert a gyermekét kellett altatnia egész éjjel, egy másik kollégának születésnapja van, ezért ő és a legkedvesebb kollégája lélekben már az esti vacsorán van.

Egy hatásos prezentáción sokszor a legnagyobb megbízás elnyerése múlhat!

Gondolj csak bele: Elnyerted a lehetőséget egy tenderen, hogy az első három jelölt között lehetsz, mert szakmailag az élvonalba tartozol, az áraid jók, a vállalt határidő versenyképes.

Ugye nem akarsz azzal az unalmas, életlen képekkel és rengeteg szöveggel teletűzdelt ppt-vel kiállni leendő megrendelőd igazgatótanácsa és az őket képviselő beruházási tanácsadó team elé?

Tarts velünk, és hallgasd meg Kircsi Levente előadását az izgalmas, tartalmas prezentáció készítésének titkáról! Ebből megtudhatod mit keresett egy zongora az informatikai képzés termében, és megtanulhatsz valódi figyelemmágnes prezentációkat készíteni, mellyel megnyered a hallgatóságod bizalmát.

 

 

Az idei NNH-ra a jegyedet itt tudod megvásárolni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük