Hatalmas érdeklődés övezte az év legfontosabb, és egyben Magyarország legnagyobb networking eseményét, ahol a résztvevők szervezett keretek között bővíthették kapcsolati tőkéjüket, miközben azonnal hasznosítható gyakorlati tanácsokat szerezhettek hazai és nemzetközi vállalkozók esettanulmányaiból, üzleti tapasztalataiból.

Félezer résztvevő, 8 előadó, 9 óra tudatos kapcsolatépítés, 1 kulcsmondat – röviden így lehetne összefoglalni az október 18-án immáron kilencedik alkalommal megrendezett Országos Networking Konferencia® statisztikáit. A szervezők idén a hatékony vállalkozói gondolkodás és tudás köré építették fel az esemény tematikáját.

A színpadra olyan elismert magyar előadók léptek, mint Avidor András networking szakértő, Dudás László, a Zepter Magyarország ügyvezető igazgatója, Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémia alapítója, és Mérő László matematikus, pszichológus. Mellettük itt volt még a BNI® svájci, lichtensteini és marokkói működését irányító svájci üzletember, Peter Hermetschweiler.

„A networking népszerű, de sok vonatkozásban félreértelmezett kifejezés. A névjegykártyacsere, meg a smúzolás nem networking, hiába írjuk bele a programok és az állófogadás címszavak alá. A networking pont azt jelenti, hogy dolgozunk ezeken a kapcsolatokon. Nem csak a kinyitásukon, hanem a tartalommal való feltöltésükön is, hogy adni is tudunk és akarunk benne másoknak. A BNI® Magyarország és tagjai ennek köszönhetik sikereiket!” – mondta Avidor András, a BNI® magyarországi igazgatója a konferencia kapcsán.


A BNI-tag vállalkozások jutalékmentes üzleti ajánlásaiból egymásnak generált egy éven belüli árbevétele már 2016-ban is túllépte a 30 milliárd forintot, és így van ez 2017-ben is. A friss tudás megszerzésén túl így aztán ünnepelni is volt mit az idei konferencián.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük