Több mint egymilliárd forintnyi üzlet, másoknak

Számos nagy értékű köszönőkártya kerül kézből kézbe a BNI Magyarország csoporttalálkozóin; erre példa a közelmúltban Pécsett átadott 90 milliós vagy a szentendrei csoporthoz köthető 60 milliós köszönet. Timár Gábor, a Poli Computer PC Kft. vezetője viszont az egyetlen olyan BNI-tag, aki már több mint egymilliárd forint értékben hozott üzletet tagtársainak.

Több mint hét éve aktív tagja a BNI Magyarországnak, mára pedig már országos fejlesztési igazgatóként is segíti a szervezet munkáját Timár Gábor. A közelmúltban jelentős mérföldkőhöz érkezett, ugyanis ő lett az első olyan magyar BNI-os, akinek több mint 1 (pontosabban már közel 1,3) milliárd forint értékben  köszönték meg az általa adott ajánlásokból származó bevételeket. Ebből a legnagyobb köszönőkártya több mint 100 millió forint értékű volt.

timar_gabor_301_elit_uzleti_csoport

Nem csak a minőségi kapcsolatok megléte a lényeg, hanem az, hogy odafigyelek a tagtársaimra – mondja Gábor. – Én mindegyik csoporttársammal voltam személyes találkozón, és rengeteg olyannal is, akivel nem találkozom minden héten. Úgy vélem, hogy a személyes találkozókon tudjuk egymásnak megtanítani, hogy miért, hogyan és kinek ajánljuk a másikat.”

A BNI-vezető valóban személyes hitvallásának tekinti az „Aki ad, az nyer!”® üzleti filozófiát, amelyet a szervezet minél több magyar vállalkozóval szeretne megismertetni és elfogadtatni. „Én tényleg hiszek ebben az elvben. Azért vagyok, hogy jobbá tehessem az embereket – ezt sokféle módon teszem, de főleg a BNI ad ehhez hivatalos platformot és működő struktúrát.”

Gábor azt is elmondta, hogy nagyon jó érzés számára ezt a mérföldkövet elérni. „Ez valóban egy olyan összeg, amely nemcsak BNI-berkekben, hanem akár a magyar üzleti életen belül is jelenthet valamit. Azt gondolom, hogy ezt a tényt arra tudom használni, hogy az emberek odafigyeljenek arra, milyen tanácsokat adok, hiszen aki ilyen mennyiségű üzletet hozott másoknak, annak érdemes megfogadni a tippjeit. Ez az érték hitelessé tesz, megerősíti azt, hogy működik mindaz, amit én csinálok. Tényleg büszke vagyok erre az eredményre!

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések