Szekszárdon is profi üzleti közösség alakult

Május 5-én tartja hivatalos nyitónapját Tolna megye első BNI-csoportja: ezzel Szekszárd is bekapcsolódik a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének vérkeringésébe.

A Business Network International (BNI) 2008 óta van jelen Magyarországon, és azóta már közel 800 vállalkozás vált tagjává. Az „Aki ad, az nyer!”® filozófiát követő szervezet az egyre népszerűbbé váló, jutalékmentes üzleti ajánlásokra és a jelen gazdasági körülmények között rohamosan felértékelődő networkingre épít. A sikeres üzleti modellnek köszönhetően a legutóbbi adatok szerint a hazai BNI-tagok már közel 4 milliárd forintnyi árbevételt generáltak egymásnak 2015 első három hónapjában.

Ehhez a dinamikusan növekvő, eredményes üzleti közösséghez csatlakozik a szekszárdi BNI-csoport, amely május 5-én egy ünnepélyes nyitónap keretében válik a magyarországi networking hálózat új tagjává. Több mint 20 vállalkozással kezdi meg működését a helyi közösség, ahol a lokális üzleti életből például banki szolgáltatással, biztosítással, autókereskedéssel, pálinkafőzéssel vagy épp könyveléssel foglalkozó cég is megtalálható. Az első Tolna megyei BNI-csoport az országos szinten kiemelkedő eredményeket produkáló déli régió része lesz, ahol az év első három hónapjában közel 1,2 milliárd forint értékben közvetítettek egymásnak üzleti lehetőséget a vállalkozók. Jutalék nélkül, bizalmi alapon.

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések