Takácsné Garai Tünde közel négy éve csatlakozott a BNI-Győr 9401 csoportjához. Fél év tagság után, több mint egy évig volt a közösség elnöke. Nem sokkal később a tatai csoport nagykövetévé, majd értékesítési igazgatójává választották, jelenleg pedig a régió csoportfejlesztéséért felel. Elmondása szerint „sok mindent átéltem, megtapasztaltam, és rengeteget fejlődtem ez időszak alatt”.  

2016 augusztusában volt főnökével, jelenlegi tulajdonostársával úgy határoztak, hogy megvásárolják a ma már Szeráf Pannónia Kft. néven ismert vállalat követeléskezelő részét akkori  tulajdonosától, bízva abban, hogy képesek lesznek jobban és hatékonyabban végezni a munkát döntéshozóként. A cégnév választása során arra törekedtek, hogy az egyensúlyban legyen az általuk vallott értékekkel, hitvallással: „a szeráfok az isteni gondviselés közvetlen képviselői, a mi feladatunk is a segítségnyújtás, hogy megvédjük megbízóink pénzét”.

De hogyan is bontakozott ki ez a sikertörténet?

„A cég alapításánál biztos voltam abban, hogy olyan emberekkel szeretném körülvenni magam, akik a cégem működésével kapcsolatban mindig tudnak segíteni, és a munkájukban is megbízom. Talán, ha nem ismertem volna meg a BNI–ban ezeket az embereket és tevékenységüket, nem mertem volna belevágni a cégalapításba, vagy legalábbis nem ilyen céltudatosan. A képzések, amiken részt vettem a BNI keretében, szintén megerősítettek abban, hogyan tudom vállalkozásomat megfelelően kialakítani, működtetni és mindeközben sikeressé válni.

A csoportokban megismertem azokat a tagokat, akik közül tudtam, hogy ki lesz számomra az ideális könyvelő, bank, telekommunikációs cég, marketing tanácsadó, web fejlesztő, biztosító, nyomda. Vállalkozásom működtetését már a BNI-tagokon keresztül valósítottam meg. Az elém kerülő akadályokat megosztom velük, és mindig van valaki, aki tud megoldást javasolni.

Stratégiai kapcsolatok, ismeretségek kialakítására sarkalom a tagokat is, hiszen a rendszer tényleg működik, de ezért tennünk is kell! Mindig az „Aki ad, az nyer®” filozófia alapján éltem az életemet, hiszen anélkül nem várhatok el segítséget, ha előtte nem ismertek meg, és nem alakult ki közöttünk a bizalom.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük