Ráki Gergely több mint egy éve csatlakozott a BNI® 303 – Irányadók az üzletben csoportjához. Kezdetben egyéni vállalkozóként az üzletek belső tereiről készített 360°-os képeket, aminek eredményeként az oldalra látogatók virtuális sétát tehetnek a helyiségek közt. Elmondása szerint: „A BNI® tagságom előtt kizárólag hideghívásokkal szereztem a megrendelőimet, de a csatlakozás rendkívüli változásokat hozott, kiváltképp az üzleti ajánlások útján kapott megrendeléseimben.”

Gergely számára a BNI® tagság az árbevétel-növekedés mellett személyiségbeli fejlődést és pozitív üzleti gondolkodást eredményezett, mindemellett a szervezet által megrendezett események is (Országos Networking Konferencia, Nemzetközi Networking Hét, Sikeres Tag Tanfolyam) további hasznos tapasztalatokkal gazdagították.

De hogyan is bontakozott ki ez a sikertörténet?

„Az első három hónapban közel 50 ajánlást kaptam! Visszatekintve a BNI® előtti és a csatlakozás utáni időkre, úgy hiszem elképesztő a változás, de a számok is magukért beszélnek: a bevételem húszszorosára nőtt egyetlen év alatt. Ennek eredményeképpen 2016 szeptemberében megalapítottam vállalkozásomat, a PanoGráfus Kft-t. A fotózás nálunk családi hagyomány volt, már a nővérem is fényképészként ment nyugdíjba. A stúdióban nőttem fel, így az analóg fényképészet már gyermekkoromban is lenyűgözött, régóta tudtam, hogy panoráma fotós akarok lenni.

Mind a munkámban, mind a BNI®-ban leginkább azt élvezem, hogy rengeteg új és különleges vállalkozóval és vállalkozással ismerkedhetek meg. A szervezeten keresztül kerültem kapcsolatba eddigi két legnagyobb ügyfelemmel. A Danubius Hotel Groups összes szállodáját, valamint egy ismert franchise élelmiszer lánc 108 üzletét volt lehetőségem fotózni, de ajánlások útján is több sikeres együttműködésben vehettem részt.

Az elkövetkezendő 5 év nagy projektje, hogy egy vállalati weboldal kapcsolati felületén valóságos túrát tehessünk, elhagyva a Google térkép felülnézeti opcióját.”

Összefoglalva az egy év tagság tapasztalatát:

„A BNI®-ban az üzleti növekedés mellett nagyszerű stratégiai partnereket, igaz barátokat találtam, profi vállalkozóktól tanulhattam és tanulhatok folyamatosan. Valóban: „Aki ad, az nyer!®

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük