Sikeres fókusznapok az Északnyugat-Pest megyei régióban

Aktívan telt február a BNI Északnyugat-Pest megyei régiójában, ahol két csoport is fókusznapot szervezett. Míg a még alakuló státuszban lévő pilisvörösváriak az építészeti szakma képviselőit látták vendégül, a Szentendre Business & FUN az informatika világából várta az érdeklődőket.

Február 16-án a BNI 14201-es pilisvörösvári alakuló csoport tagvállalkozói sikeres építészeti fókusznapot tartottak. A jelenleg 8 tagot számláló üzleti közösség találkozójára végül 37-en jöttek el, és már most számos új üzleti kapcsolat lehetősége kezdett el kialakulni a helyi vállalkozók közt.

pvar

Szentendrén a korábban Hall of Fame-elismerést is kiérdemlő Szentendre Business & FUN csoportja tartott informatikai fókusznapot február 18-án. Az eseményre nemcsak kkv-k, hanem multicégek is ellátogattak (összesen 13-an), így a vendégek között ott voltak például a Microsoft, a UPC és a HRP képviselői is. „Amikor ellátogat egy multinacionális vállalat valamelyik találkozónkra, még ha nem is lesz később tag, akkor is felfedezi az ottani BNI-tagok szolgáltatásait, és velük tud üzletelni” – mondja Andricza Zsuzsanna, a BNI Északnyugat-Pest megyei régiójának vezetője.

szentendre_fnap

Ezúttal rendkívüli főelőadás valósult meg ezen a BNI-találkozón, hiszen a tízperces prezentációt öt cég (Echo-Print Magyarország, Webműhely Kft., Netline Kft., Szerverház Kft. és SMB Admin Kft.) osztotta fel maga között 2-2 percben. „Célunk, hogy november 30-ig a Szentendre Business & FUN megkapja a platina elismerést, melyet az a csoport érdemel ki, amelynek aktív taglétszáma három egymást követő hónapban eléri vagy meghaladja az 51 főt – meséli a régióvezető. – A fókusznapokkal azt szeretnénk megvalósítani, hogy ezeken a találkozókon tényleg csak az adott szakma képviselői legyenek jelen, ezáltal pedig egymást tudják segíteni szakmai információkkal, és akár kialakíthatnak valamilyen együttműködést a jövőben. A rendhagyó főelőadással is azt igyekeztünk illusztrálni, hogy az ugyanazon iparágból érkezők között is létrejöhet az összefogás.” A szentendrei informatikai fókusznap valóban sikeresnek tekinthető, hiszen már több új taggal is bővült a csoport.

A fókusznapokról készült fotók az Északnyugat-Magyarország régió Facebook-oldalán, itt és itt érhetőek el!

oten_szentendre

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések