Rekorderedményeket hozott a Highest Ever módszer a BNI-nál

Tudod, hogy hívják azokat az expedíciókat, amelyek során a hegymászók 100 méterre megközelítik a Mount Everest csúcsát?

Hát, sikertelennek. Életünk során több tucatnyi olyan dologba kezdünk bele, amibe tengernyi időt, óceánnyi energiát fektetünk, de kicsivel a vége előtt kiszállunk. A Highest Ever módszer alkalmazóinak azonban ettől nem kell félniük.

Mi a módszer lényege?

A Highest Ever mérési módszer pont abban segít, hogy még véletlenül se szállj ki a csúcstámadás előtti pillanatokban. A Highest Ever azt jelenti, hogy minden hónapban csúcsot akarsz dönteni, ezért minden mutatódban megvizsgálod, mi volt a legjobb eredmény, aztán nekiveselkedsz, és mindent megteszel, hogy ezeket a rekordokat megdöntsd.

Usain Bolt pályafutása elejétől fogva mindenkit legyőzött, ezért elkezdett a saját rekordjaival versengeni. És ez be is jött neki.

A Usain Bolti úton a BNI

Mi ugyanezt az utat követjük. A BNI Budapest 2019. július elsején több rekordot is megdöntött. Most értük el a történelmünk legnagyobb taglétszámát, 427 főt! Ez főleg köszönhető a tagi sikereknek, melyek a fejlesztési csapat és a vezetőségek összehangolt tudatos munkáján, azaz az egyéni segítségnyújtásán alapszik. De ez nem minden.

A rekordhoz kellett az építési és értékesítési csapatunk, akik 4 új csoporttal és több mint 100 új taggal bővítették a régiót 2019-ben. Köszönjük nekik is!

A BNI Budapest a Top 60-ban

És hogy világviszonylatban mit jelent ez a szám? Jelenleg a BNI Budapest a világ 1100+ mért régiója közül ott van a Top 60-ban! Több mint 1100 régióból a legjobb 60-ban. Ez elképesztő. Az ilyen számokért érdemes csinálni, és azokért, akik ezeket a számokat adják. Mert ne legyen kétségetek afelől, hogy ez a 427 fő a jövőben is hihetetlen segítséget nyújt majd egymásnak.

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések