Profi üzleti közösség indul Szolnokon

Szeptember 29-én egy kiemelt esemény során találkoznak Jász-Nagykun-Szolnok megye vállalkozói: ezzel a szolnoki üzleti kör is a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének része lesz.

A Business Network International (BNI) 2008 óta van jelen Magyarországon, és azóta már közel 1000 vállalkozás döntött úgy, hogy a jutalékmentes, bizalmi alapon adott ajánlások modelljét kívánja követni. Az „Aki ad, az nyer!”® filozófiát alapul vevő szervezet a kapcsolati tőke értékét kiemelten fontosnak tartja, ezért tagjai számára heti rendszerességű üzleti találkozókon biztosít lehetőséget, hogy konkurenciamentes csoportokban, bizalmi környezetben üzletelhessenek. A sikeres üzleti modellnek köszönhetően a legutóbbi adatok szerint a hazai BNI-tagok idén már közel 20 milliárd forintnyi árbevételt generáltak egymásnak.

Ehhez az egyre dinamikusabban növekvő, hatékony üzleti közösséghez csatlakozik a régió, amely szeptember 29-én egy kihelyezett üzleti találkozó keretében vonja be a Szolnok és a megyeszékhely közeli vállalkozókat Magyarország legkiterjedtebb networking hálózatába. A régió kihelyezett üzleti találkozója közel 80 vállalkozás részvételével indul: itt a lokális üzleti életből például több ipari (pl.: műanyaggyártással foglalkozó) cég is jelen van, emellett találunk többek közt munkaerő-közvetítéssel foglalkozó, valamint térinformatikai, pénzügyi, vadász-applikációt gyártó vállalkozást is.

A hazai BNI-os vállalkozások célja, hogy Magyarország legnagyobb megyéjét hazánk networking vérkeringésébe bekapcsolva üzleti tevékenységükkel fokozhassák a térség elmúlt években elindult gazdasági fejlődését.

A régió kihelyezett üzleti találkozója nyílt esemény, melyen bármilyen érdeklődő vállalkozó részt vehet, de a rendezvényen korlátozott a férőhely (max. 80 fő), így érdemes időben jelentkezni. Meghívók igénylése, valamint további információ az alábbi elérhetőségeken:

Darida Andrea, darida.andrea@bni-medialis.hu, +36 70 777 5732

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések