Mozgalmas ősz a BNI®-ban

Országos Networking Konferencia 2016

Az Országos Networking Konferencia hazánk legrangosabb networking eseménye, amelyre idén több mint 500 cégtulajdonos, cégvezető és vállalkozó látogatott el. Az előadók izgalmas prezentációkkal, máshol nem hallható esettanulmányokkal készültek. Hazánk legismertebb networking szakértője, Avidor András, a BNI® Magyarország igazgatója itt jelentette be, hogy a magyarországi csoportok taglétszáma meghaladta az 1000 főt, vagyis új mérföldkőhöz érkeztek az „Aki ad, az nyer®” típusú gondolkodás alapján tevékenykedő hazai vállalkozások.

A konferenciáról összefoglaló videó az alábbi linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=ardaBZlF6wk

 

BNI interaktív film

Miért éri meg eljönni a BNI®-ba, mi zajlik egy ilyen találkozó alkalmával? Hogyan érdemes felkészülni, hogyan lehet üzleteket kötni, ajánlásokhoz jutni? Miért növekszik a BNI® évente 30%-kal? Mitől különleges? Mi a sikerének a titka?

A videókból kiderül:

http://networking.bni-hungary.com/film

 

Avidor András Klubrádió-interjúja

A generációváltás folyamata egy vállalkozás életében kihívás, és problémák, konfliktusok forrása. A megfelelő szabályok azonban segítenek abban, hogy sikeres legyen a kétlépcsős vezetőváltás.

„Aki átadja a céget, rendelkezzen egy valós, tiszta jövőképpel, ami motiválja, és az utána következő életszakasz is legyen tele elismeréssel.” (Avidor András)

Az interjú az alábbi linken érhető el:

https://youtu.be/dAQqDi7VzcA

 

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések