Mosolyogj, miközben dolgozol

Sokszor halljuk motivációs videókon, hogyha szereted, amit csinálsz, az már fél siker. Kopa-Kun Edit még egy szinttel feljebb lépett; ő az embereket is imádja, akikkel dolgozik, akikkel együttműködik. A siker nem is maradt el.

Magát analóg csajnak tartja a digitális világban, aki a Google naptár helyett még mindig határidőnaplókba írja fel a teendőid. A lapok gyorsan fogynak, mert Kopa-Kun Edit annyira rajong azért, amit csinál, hogy a napjai hamar betelnek, így fodrászhoz is legtöbbször éjjel jár. Sikerének titka azonban nem a sok munkában, mint inkább az emberek iránti szeretetében és közvetlen stílusában rejlik.

 

A legviccesebb csoport tagja

„Nagymamám olasz, így én a humort, az élet szeretetét, a mindig keresd a napos oldalt, és nézz úgy egy pohárra, hogy az félig tele van hozzáállást a génjeiben hordozom.” Még nincs egy éve, hogy meghívottként ellátogatott a budapesti 202-es BNI csoportba. „Azonnal beilleszkedtem, mert ennek a csoportnak ugyanúgy lételeme a humor, mint nekem. Milliós üzletek köttetnek, de közben nem felejtjük el imádni az életet sem.”

Közösség ajándékba

Elmondása szerint a BNI nem emberek sokasága, hanem egy élő, lélegző közösség tele jó emberekkel, jó előadókkal, jó anyagokkal. „A BNI-ban emberileg és szakmailag is sokat fejlődtem, és ami számomra rettentő fontos, hogy minden egyes csoporttalálkozó feltölt energiával. Nekem, akinek korábban még a 9 órás kelés is korai volt, már az sem gond, ha negyed hatkor ébredek. Nem mondom, hogy kellemes, de az első kávé után, és az érzéssel, hogy ez megint egy termékeny nap lesz, az egész óra mizéria már nem sokat számít.”

„Van, ami nem tetszik, de másoknak hasznos.”

Bár a kötelező dolgokkal, ki lehetne kergetni a világból, elfogadja, hogy ez is fontos része a BNI működésének. „Beszámolókat írni, kötelezően megfelelni a számonkéréseknek, nem az én világom. Viszont azt látom, hogy másoknak erre nagyon is szükségük van.” A pozitív dolgok azonban az ilyen apróságokat is elfelejtetik vele. „Mikor azt veszed észre, hogy egy olyan csoportban is ajánlanak, ahol életedben nem jártál, akkor rájössz, hogy a BNI az egyik legjobb dolog az életedben.”

Egy berúgott ajtón könnyebb belépni

 „Jártam borvacsorákra, mindenféle üzleti összejövetelekre, de egyedül a BNI-ban éreztem azt a jól felépített rendszert, amely segít minden egyes tagjának előrelépni.” A BNI számára azt jelképezi, hogy bármennyire jól megy a céged, az mehet még jobban is. „És az üzleti életben a gyors fejlődés egyik kulcsa az emberi kapcsolatok. Minél több ilyennel rendelkezel, annál sikeresebb leszel. Hisz egy berúgott ajtón is könnyebb bemenni, mintha Neked kellene babrálni a zárral.”

Ha imádod az ügyfeleidet, nem hibázhatsz

Kopa-Kun Editnek szerencséje van, mert ez a „szerelem” bizony nagyon is viszonzott. „Pár napja megkeresett egy hölgy a BNI-on keresztül, hogy fél éve képtelenek eladni az ingatlanját. Mi másnap nyélbe ütöttük az üzletet. Egy nappal később pedig egy hatalmas csokoládé kosárral állított be, miközben még arra is figyelt, hogy olyan édességekkel legyen tele, amiket cukorbetegként én is fogyaszthatok. Az ilyen apróságokat akkor tudja meg rólad egy ember, ha barátként beszélgettek, még akkor is, ha egy több tízmilliós ingatlan eladása a tét.” A 202-es csoport legvidámabb tagjának lételeme a becsületesség. A BNI-ban, a munkában és a magánéletben is csak azt vállalja, amit tudásával, erejével képes is megtenni. És először soha nem azt nézi, hogy mennyit kereshet egy üzleten, hanem, hogy hogyan segíthet másokon. Valószínűleg ezért is Kopa-Kun Edit Forza Ingatlanirodája ma az egyik legkedveltebb Magyarországon.

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések