Mit tehetsz a szomszéd tehenéért?

Egyedül nem megy, csapatban viszont igen. A kapcsolati-tőkemegosztás profi gyakorlata egyre nagyobb erővel hódít Magyarországon. Az eredményeket látva ma már akár üzlet 2.0-nak is nevezhető mindaz, ami a világ és hazánk legnagyobb networking szervezetének csoportjaiban folyik.

Egyedülálló kezdeményezés keretében, a „Kiválók ebédjén” azok az üzleti szereplők vehetnek részt, akik kimagasló teljesítményt nyújtottak az egymásnak adott jutalékmentes üzleti ajánlások tekintetében. Olyan vállalkozók és üzletemberek, akik a szomszéd tehenének egészségéért is felelősséget tudnak vállalni. Február közepén, Budapesten a MÜPÁ-ban ünnepélyes keretek között vehették át elismerésüket. A díjazottak soraiban megtalálható mások mellett épületgépészettel, kaputechnikával, zöldterület gondozással, vámügyintézéssel, higiéniai szolgáltatásokkal, de élményajándék szervezéssel foglalkozó vállalkozás is.

– Profi gondolkodású üzletembereket hívtunk meg, akik felismerték az együttműködésben rejlő lehetőséget, és a saját aktivitásukat is hozzáadták a mások segítéséhez, dinamikus növekedéséhez – mondta Avidor András, a BNI® Magyarország igazgatója az ünnepi találkozó kapcsán.

A több mint 30 éve megalapított Business Networking International 2008-ban érkezett hazánkba. A jutalékmentes üzleti ajánlásokat ösztönző szervezetnek jelenleg ma már több mint 1000 hazai vállalkozás a tagja. Hétről hétre több mint 30 csoportban találkoznak egymással üzletemberek, vállalkozók gyakorlatba ültetve az „Aki ad, az nyer!®” filozófia szellemiségét.

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések