Minden a kapcsolatokon múlik

Egy névjegy, egy telefonszám, egy e-mail cím önmagában nem sokat ér. Ha azonban egy személyes kapcsolathoz köthető üzleti ajánlás, referencia is jár mellé, akkor könnyebben kinyílnak a kapuk előttünk. Magyarországon immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Networking Hét®, amely a kis- és középvállalkozások szervezeti fejlesztését, az új piaci dimenziók elérését állítja az eseménysorozat középpontjába.

A Business Network International (BNI®) évről-évre növekvő érdeklődés mellett megrendezésre kerülő eseménye konkrét példák révén ad betekintést sikeres kkv-k üzleti gyakorlatába. A Nemzetközi Networking Hét keretei között világszerte 70 ország vállalkozói, irányított körülmények között cserélhetik ki kapcsolati tőkéjüket, tudásukat és üzleti információikat. Mindezt a jutalékmentes ajánlásokra épülő, „Aki ad, az nyer!®” filozófia mentén.

A március 8-ai konferenciához kapcsolódóan megrendezésre kerül a magyarországi BNI® csoportok elnökeinek Országos Fóruma, valamint egy, az üzleti kapcsolatépítés módszerei iránt érdeklődő fiataloknak hirdetett, díjmentes Networking Nyílt Nap is, a Budapesti Corvinus Egyetemen.

És még miért éri meg részt venni az eseményen? A New York-i bestseller- és magyar társszerző által írt, ma már sok sikeres magyar vállalkozó életében is mérföldkőnek számító „29%, a megoldás” című könyv legfrissebb kiadása is bemutatásra kerül.

További információk: www.networkingkonferencia.hu

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések