Céget vezetni, az aktuális feladatokkal és partnerekkel foglalkozni, új kapcsolatokat építeni és a meglévőket ápolni sok időt vesz el egy vállalkozó idejéből. A legtöbb cég ma már ajánlások útján szerzi munkái nagy részét. Ez a magyarázata annak, miért egyre népszerűbbek ma Magyarországon az üzleti partnerkapcsolatok.

Békéscsaba, Debrecen, Szeged, Kecskemét, illetve az ország más régióiban lévő városok után Hódmezővásárhely is hivatalosan bekapcsolódik a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének vérkeringésébe.

Több mint 73 országban, közel 8000 csoporttal és 220 000 főt meghaladó aktív taglétszámmal működik a BNI® üzleti közössége. 2017-ben hazánkban a több mint ezer tagvállalkozás 46%-a növelte foglalkoztatottjainak számát, illetve ezzel egy időben egyharmaduk 6-15%-kal növelte árbevételét is. Ez a fajta üzleti felfogás egyre szélesebb körben válik ismert gyakorlattá. Az értékválasztás szerint szerveződő üzleti csoportok megye- és országhatárokat nem ismerve, ma már nem csak a nagyvárosokban, hanem egyre kisebb településeken is gyökeret eresztenek. Így nem véletlen, hogy a magyar KKV-k a BNI-csoportok hálózatát használva alakítják ki nemzetközi megrendelői bázisukat.

Ehhez a dinamikusabban növekvő, hatékony üzleti közösséghez csatlakozik a hódmezővásárhelyi BNI-csoport, amely október 6-án egy ünnepélyes nyitónap keretében válik a magyarországi networking hálózat legújabb tagjává. A cél, hogy Magyarország második legnagyobb népességű és területű városa üzleti tevékenységükkel fokozhassák a térség elmúlt években elindult gazdasági fellendülését.

A hódmezővásárhelyi nyitónap nyílt esemény, melyen bármilyen érdeklődő vállalkozó részt vehet, de a rendezvényen korlátozott a férőhely, így érdemes időben jelentkezni. Meghívók igénylése, valamint további információ:

Mucsi Tamás

Email: mucsitamas@gmail.com

Tel.: +3670/384-6838

www.bni-hungary.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük