Megvan az újabb platina BNI-csoport!

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a BNI301 – Elit Üzleti Csoportja, amely nemrég szerezte meg a BNI nemzetközi szintű elismerését, a platina minősítést. A budapesti üzleti közösség emellett még egy nagy eredménnyel büszkélkedhet: csak idén már több mint 2 milliárd forint értékben hoztak üzletet egymásnak az ottani tagok. 

301_platina2+Nívós elismerésben részesült a BNI301 – Elit Üzleti Csoport, ugyanis három egymást követő hónapban elérte vagy meghaladta a csoportlétszám az 51 főt, ezzel pedig jogosulttá vált a platina minősítésre. A budapesti üzleti közösség ez alkalomból egyedi kitűzőket is kapott, amelyeket Avidor András adott át a tagoknak. Ilyen exkluzív kitűzővel rajtuk kívül egyelőre csak a pécsi BNI7201 – Tüke Elit rendelkezik.

A már 8 éve működő Elit Üzleti Csoport rendszeresen a legeredményesebb csoportok között van – legutóbb épp az előző negyedévi sikereikért és eredményeikért vehették át az ezt díjazó elismerést. A jelenleg 55 fős BNI-közösség a nagy számok rajongója: csak májusban az egymás ajánlásai által született üzletek értéke 471 millió forint volt, 2016-ban pedig már több mint 2 milliárd forintnyi árbevételt köszönhettek meg a tagok.

Gratulálunk az eredményeikhez!

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések