A BNI® őszi konferenciáján Budapest ismét a networking európai fővárosává alakult.  Az Országos Networking Konferencián® – többek között – minden évben elismerésre kerül az a hölgy, aki a legnagyobb összegben juttatja árbevételhez tagtársait. 2017-ben Darida Andrea nyerte el a NetworQueen címet – neki több mint 70 millió forint többletbevételt köszönhetnek a kecskeméti Ezerjó csoport vállalkozói.

Andrea több mint két éve csatlakozott – Alter Róbert és felesége, Alterné Kiss Olga meghívására – a 6201 – Ezerjó-Kecskemét újból alakuló partnerközösségéhez. „Tökéletes időben jött a felkérés, mivel pont áprilisban szakterületet váltottam. Egyéni vállalkozóként társasági adó optimalizálással, azon belül is főként látvány-csapatsport támogatással kezdtem el foglalkozni. Teljesen elvarázsolt ez a típusú üzletelési lehetőség!

Idén tavasz óta három kollégámmal együtt összefogva már kft-ben folytatjuk a tevékenységünket,
LKF Management Kft. néven, melynek én vagyok az ügyvezetője. A BNI-nak és a tagoknak köszönhetően egyre több rászoruló, főként szűkös utánpótlási lehetőséget biztosító sportegyesületekben lévő gyerekeknek tesszük kedvezőbbé a sportolási körülményeket. A legtöbb beszállító partnerünket is a BNI-nak köszönhetjük!

És hogyan érvényesült az „Aki ad, az nyer!”® filozófiája a mindennapjaiban? „Miután elnyered a közösség bizalmát, és látják rajtad, hogy te is azért lettél tag, hogy segíts a többieknek, nincs gondod többé az ügyfélszerzéssel, bármilyen megoldandó feladat vár is rád, tudod, hogy a BNI-tagokra ezentúl mindig számíthatsz!

Azzal, hogy idén én vehettem át a megtisztelő NetworQueen díjat, úgy érzem, még nagyobb láthatóságot kaptam. Ajtót nyitott olyan cégekhez, akikről eddig csak álmodtam. Több csoporthoz kaptam meghívást, sőt egy olyan felkérést is, hogy tartsam én a 3 perces oktatási perceket.”


Andrea 15 éve él boldog párkapcsolatban Kiskunfélegyházán, két gyermekükkel, a 10 éves Rebekával és a 13 éves Dáviddal. Szabadidejében szívesen táncol, 8 éve tagja egy kecskeméti táncegyesületnek, ahol heti 3 órában salsázik. Ezen kívül minden szabadidejét a családjával és a gyermekeivel tölti: „Ez számomra a legnagyobb élvezet!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük