Május 15. és július 1. között barátságos versenyre hívunk

Jön a Nagy Vendéghívás Kihívás

A következő 45 napban legyél te a leghatékonyabb vendéghívó a magyarországi BNI-ban és nyerd meg akár a 1,5 millió Ft-os fődíjat. Az egyéni kihívás mellett a csoportok is versenyeznek a Master Connector kupáért.

Egy vendég nemcsak vendég

Mi is csatlakozunk a BNI Global “Master Connector” kezdeményzéséhez. A program célja, hogy a világ 90 országában és 10 000 csoportjában üzletelő több mint 275 000 BNI tag még több értékes üzleti kapcsolatot tudjon építeni azáltal, hogy megsokszorozzuk a heti találkozókon résztvevő vendégek számát.
Networking-for-Accountants-FA-05-28-2018
IMG_5754-1024x683-1.jpg

Miért a vendéghívás a kulcs a sikerhez?

Azért, mert egy vendég nemcsak vendég.

A vendéghívás olyan hozzáadott érték, amelyet minden tag önként vállal a belépésnél. Ezúttal egy barátságos versennyel, értékes ajándékokkal és egy soha nem látott mértékű fődíjjal szeretnénk ezt az értékteremtést még vonzóbbá tenni.

Tudod, aki ad, az nyer. Aki sokat ad, az pedig sokat nyer.

Mit nyersz azzal, ha segítesz?

A verseny első fordulójában a mennyiségre koncentrálunk.

A feladat: hívj meg 15 vendéget a következő 45 napban és garantáltan megajándékozunk egy Master Connector hímzéssel ellátott, méretre szabott, prémium minőségű blézerrel vagy mellénnyel.

A legalább 15 vendéget meghívó tagok jutnak tovább a második fordulóba, ahol már azt nézzük, hány meghívott vendégből lett végül BNI tag. Ha legalább három vendéged taggá válik július 1-ig, akkor eséllyel pályázol a fődíjakra – minél több vendégedből lesz tag, annál valószínűbb, hogy te nyered a milliós főnyereményt.

Milyen díjakra számíthatnak azok, akiknek a legtöbb saját vendégéből lesz BNI tag a kihívás végéig?

  • 1. helyezett: 1,5 millió Ft
  • 2. helyzett: 1 millió Ft
  • 3. helyezett: 500 000 Ft
A kvalifikációhoz minimum 15 megjelent vendég és 3 befizetett tag kell és közülük a 3 legtöbb új taggal rendelkező nyeri a fenti díjakat.

A csoportok is versenybe szállnak

A tagok egyéni versenyét a csoportok barátságos küzdelme egészíti ki. Az a csoport viheti haza a Master Connector kupát, amely a legnagyobb százalékos növekedést produkálta július 1-ig.

Példa: ha egy május 1-én még 40 fős csoportba 8 új tag került felvételre a verseny végéig (július 1-ig), akkor 20%-os növekedést könyvelünk el nektek. A legnagyobb növekedést elérő csapat nyeri a fődíjat.

Az egyéni eredményeket és a csoportok közötti verseny állását a lenti tabellán kísérheted figyelemmel.

Az eredményhirdetésre július végén egy ünnepélyes díjátadón kerül sor (az aktuális járványhelyzettől függően online vagy offline formában).

NNH_20190326_RTN5818.jpg

A folyamatosan frissülő tabella

A verseny állását ezen az oldalon követheted, ahol heti rendszerességgel frissítjük a kihívás aktuális számait.

Az első fordulóban legjobban teljesítő tagok: hamarosan, nézz vissza az első hét után

Akik már biztosan ott lesznek a második fordulóban: hamarosan, nézz vissza az első hét után

Így áll a csoportok versenye

Nézz vissza az első hét után!
Kérdésed van a versenyről? A tabellán lenne a helyed, de nem látod a nevedet? Kevesebb vendéget, új tagot látsz a ranglistán feltüntetve, mint kellene? Írj Tóth Melindának a melinda.toth@bni-capital.hu címre és megbeszéljük.