Magyar networking szakértőkre figyelnek Európában

A hazai networking kultúra erősödését jelzi, hogy magyar előadók lépnek konferencia-színpadra a közeljövőben, Krakkóban és Lisszabonban is. Eközben a világ legnagyobb, üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének konzultációs tanácsadó testületébe is bekerült egy magyar szakember.

Október elején Krakkóban a világhírű Brian Tracy mellett a Magyar Networking Szövetség elnöke, Avidor András is előadó lesz a Growth Experts Academy konferencián. A legismertebb magyar networking szakértő a Business Network International (BNI) magyar nemzeti igazgatója. Hazánkban ma már több mint 900 vállalkozás tagja annak a dinamikusan bővülő üzleti közösségnek, amely az „Aki ad, az nyer!”® filozófia elterjesztésével az üzleti gondolkodás megváltoztatását tűzte ki céljául.

Dr. Ivan Misner, a BNI alapítója és számos üzleti bestseller szerzője idén hozta létre az IBOA (International Board of Advisors) testületet. Több mint 130 meghívott üzletember alkotja a csoportot, melynek most Avidor András ajánlására Timár Gábor, a BNI Magyarország országos fejlesztési igazgatója is a tagja lett. „Egy magyar üzletembernek igazán nagy megtiszteltetés csatlakozni egy olyan szűk körhöz, ami egy több mint 180 ezer taggal rendelkező globális szervezet soraiból kerül ki – mondja az egyedüli magyar IBOA-tag.

A European ED Experience Change konferenciát 2016 januárjában Lisszabonban rendezik. A háromnapos rendezvényen számos előadást hallgathatnak meg a jelenlévők. Az előadókat, akik között ott van Fehér Péter, a BNI Déli Régió igazgatója is, az európai BNI-vezetők tanácsa választotta ki. A Déli Régióban az elmúlt 2,5 év alatt két Hall of Fame- és egy platina csoport is felépült, és jutalékmentes ajánlások mentén azóta is sikeresen üzletel.

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések