Idén is rangos előadók és meghívottak részvételével tartja üzleti konferenciáját a Romániai Magyar Üzleti Egyesület Kolozsvárott. A szeptember 22-i esemény a közösségi gazdaság-utópia illetve a hagyományos modell újraértelmezése köré összpontosul.

A Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusával, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatával és az RMKT Kolozsvárral közösen szervezett rendezvényre azokat az anyaországi és erdélyi vállalkozókat, illetve gazdasági szakértőket várják, akik a térség gazdasági fejlesztésében, az erdélyi piacokon való megjelenésben, illetve a beruházási lehetőségekben érdekeltek. Az előadók között többek között ott lesz Diósi László, az RMÜE elnöke, az OTP Bank Románia vezérigazgatója; Pataki Gábor, a Sharing Economy Szövetség Magyarország elnöke és alapítója, valamint Bács Ferenc, a BNI® Északkelet-Magyarország regionális igazgatója.

A konferencia alkalmával az aktuális gazdasági trendek és a közösségi gazdaság témáját kívánják boncolgatni a meghívott szakemberek, előadók. „A networking nem az eladásról szól, hanem arról, hogy megoszd a tapasztalataidat, szakmai tudásod. Sokan csak azért mondanak le networking eseményekről, mert egy-két alkalom után még nem látják a kézzelfogható hasznát, pedig napjainkban ez a leghatékonyabb módszer önmagunk és vállalkozásunk fejlesztésére” – mondta erről Bács Ferenc, az eladás vs. megosztás téma vezető előadója.

Jelentkezni szeptember 19-ig, az alábbi linken elérhető regisztrációs űrlap segítségével lehet: http://bit.ly/2vUFnwg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük