Rossz hírekkel tele a régiós padlás. Negatív rekordok, leálló projektek, elmaradó befektetők, munkaerőhiány – hosszúra nyúlik a Dél-Dunántúlról szóló gazdasági hírek sora. Ebben a depressziós hangulatban üdítő színfoltot jelent az az országos figyelemre érdemes üzleti siker, és az a félszáz üzletembert, illetve vállalkozást tömörítő üzleti közösség, amelyik összehozta ezt a kivételes eredményt. A Pécsett 4 és fél évvel ezelőtt Tüke Elit néven megalakult csoport 2017-ben a BNI Magyarország legeredményesebben működő közössége lett.

Több mint 4,5 milliárd forint. 2017-ben ilyen értékben közvetítettek egymásnak jutalékmentes üzleti lehetőségeket a Business Network International (BNI®) Pécsett működő csoportjainak tagjai. A BNI jelenlegi 35 hazai csoportjából 3 csoport tartja üzleti találkozóit Pécsett. Közülük a Tüke Elit alakult meg először, és most az országos értékelésben is az élre került. A legkülönbözőbb szakterületek képviselőit tömörítő közösség 4 egymást követő negyedévben is a legmagasabb pontszámokat érte el a szervezet nemzetközi mérőszámai alapján.

„Ez az elismerés fontos üzenetet is hordoz magában, hiszen egy olyan üzleti felfogás hitelességét erősíti, amely sokak számára még mindig idegennek hat. Ez egy messziről is jól látható, mérhető, értékelhető, nem mindennapi eredmény, ami megerősíti mindazt, amiben hiszünk: bizalmi környezetben nem a jutalékok, hanem egymás segítése és a kapcsolati tőke hatékony megosztása biztosítja a sikert.” – tette hozzá Papp Zoltán, a Jobcapital ügyvezetője, a csoport jelenlegi elnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük