Jön a XII. Nemzetközi Networking Konferencia

Egynapos teljes értékű online konferenciába sűrítve szinte minden, amit a tudatos kapcsolatépítésről tudnod kell!

 

2021. Április 13-án egy egész napot a kapcsolatépítésnek szentelünk. Öt előadásban, négy workshopban és két kerekasztal beszélgetésben megmutatjuk, hogyan használd a networking üzleti stratégiai eszközét a cégedben (a szakmai tartalmat egész napos kapcsolatépítéssel, virtuális kiállítói térrel és esti meglepetés programmal kísérjük).

 

Networking 2.0 – hogyan építsd fel a leghatékonyabb ügyfélszerzési útvonaladat ajánlásokból?

Milyen evolúción ment át a networking az elmúlt 3000 évben, mi lesz a tudatos kapcsolatépítés következő szintje és hogyan készülhetsz fel a váltásra?

Avidor András 2007 óta tudatos kapcsolatépítő, 2008 óta a BNI magyarországi vezetője, amely vezetésével a régió egyik legsikeresebb üzleti közösségévé vált 1100+ taggal, évente 8000 ügyfél kiszolgálásával és közel 50 milliárd Ft értékben generált üzlettel. Rendszeres előadója hazai konferenciáknak, évente több mint 200 órányi tréninget tart, a nemzetközi franchise szövetség tagja. 

Ajándékból ajánlás: referral marketing a prémium szegmensben

Hogyan éred el azokat, akik egy vásárlás során 2 millió forintnyi inggel és öltönnyel távoznak? Hogyan éred el azt a nagykövetet, cégvezetőt, médiaszemélyiséget, akit Facebookon nem tudsz célozni (és nem hívhatsz fel „csak úgy”)?

Novoszádi Zoltán cégét egy személyes értékesítést támogató ajánlói marketingrendszert működteti. Ehhez hasonló rendszert még nem láttunk itthon, a Nemzetközi Networking Konferencián lépésről lépésre bemutatja, hogyan működik (és hogyan működhetne a te cégedben is). A BNI 201-es csoportjának tagja.

Hogyan hasznald a LinkedIn-t ajánlások szerzésére, a BNI csoportod növelésére és a tagtársak támogatására?

 

Kádár Tímea egyike legjobb magyar reklámszövegíróknak. Több mint 20 éves pályafutását a Reader’s Digestnél kezdte reklámszövegíróként. Amerikai konferenciákon és tréningeken, a legnagyobb nevektől tanulta ki azt a szakmát, ami akkor Magyarországon még nem is létezett. A Digest regionális kreatívigazgatója volt 7 éven át, majd átigazolt az Aegonhoz, ahol az online kommunikáció vezetője lett. 2016 júliusáig az ERSTE-t erősítette (Head of Marketing & PR), most Angliában vezeti saját ügynökségét. Egy londoni BNI csoport tagja.

 

Ajánlok, tehát vagyok: hogyan használd az ajánlásokat marketingeszközként?

 

Berze Márton szövegíró, marketinges. Szabadúszóként kezdte, majd 2014-től a Speak! Nyelviskola marketingeseként, később ügyfélszerzési vezetőjeként folytatta pályafutását, ahol 4 év alatt felépítették Magyarország egyik legerősebb online jelenlétével bíró nyelviskoláját.  2019-ben csatlakozott marketingmenedzserként a piacvezető hazai szövegíró ügynökséghez, a Kreatív Kontrollhoz, később egy éven át operatív vezetőként irányította a cég szövegírói és kiadói üzletágának működését.

2020 januárjában alapította meg három társával közösen saját cégét, a The Underground marketingügynökséget, amely az Onlife Üzleti Konferencia szervezőjeként tette le a piacon a névjegyét. Karrierje során már ezernél is több cikket, reklámszöveget írt, rendszeres előadója hazai tréningeknek, konferenciáknak. A BNI 410-es csoportjának tagja.

A hálózatok mesterei – a networking-siker és az összeomlás történelmi erői

Hogyan lehetett összetartani birodalmakat és nemzetközi vállalkozásokat gyalog? Mi volt Róma, az inkák, vagy a Mediciek sikerének és bukásának a titka? Hogyan áramlottak információk az ókori birodalmakban vagy a jezsuiták központjába? Voltak-e valóban sikeres irányítók, akiket a hálózatuk mentett meg? A kultúra, a politika, vagy a gazdaság hálózatai befolyásosabbak? A legjobb vagy legrosszabb hálót építették ki a szabadkőművesek és illuminátusok? Az előadás a történet- és társadalomtudomány eredményei segítségével mutatja be hálózatos gondolkodásunk régi és újabb bajnokait és veszteseit.

Antalffy Péter történész, business-bölcsész. Egyetemi évei alatt egyiptológiát és történettudományt hallgatott az ELTE-n, kétszer nyert államközi kutatóösztöndíjat Egyiptomba. Érdeklődése a történettudomány tudásának és tapasztalatainak üzleti alkalmazhatósága felé fordult. A FIVOSZ nemzetközi ügyeinek vezetője, a TÁMOP-2.3.6 program mentora, amellyel több ezer fiatalt készítenek fel és indítanak el a vállalkozói pályán. Standup history előadóként több mint 250 telt házas és dübörgően sikeres előadást tartott már a nagyközönségnek és cégvezetőknek.

2016 óta az Invitel Zrt. által létrehozott INNOMAX Club egyik kiemelt előadója, 2019-ben ő nyitotta meg a CEO Conference nyárindító rendezvényét, 2020-ban pedig az Onlife Üzleti Konferencia egyik legmagasabbra értékelt előadója volt.

Elég igzalmasan hangzik és ezek még csak az előadások….

Ha szeretnél jegyet vásárolni, azt megteheted még pár napig, IDE KATTINTVA!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük