Kátai Krisztina alapító tagja a 67401 – Premier elit BNI® üzleti partnerközösségének, melynek 5. éve tartó töretlen fennállását idén októberben ünnepelhetik a tagok. Ezúton is gratulálunk!

Elismerésekben tavaly sem volt hiány, hiszen a szegedi Kátai Krisztina 2016-ban elnyerte a megtisztelő NetworQueen-díjat. Az Országos Networking Konferencián – többek között – minden évben elismerésre kerül az a hölgy, aki a legnagyobb összegben juttatja árbevételhez tagtársait. Kátai Krisztina, a szegedi Premier Elit csoport alapító tagja, Csongrád megye fejlesztési igazgatója több mint 300 millió forinttal gazdagította tagtársait a múlt évben.

Krisztina egy több mint 20 éve működő sikeres vállalkozás, az Innovariant Nyomdaipari Kft. kereskedelmi vezetője. „Az 1996-os alapítás óta számos változáson, átalakításon mentünk keresztül, és váltunk a dél-magyarországi régió és Szeged meghatározó nyomdájává. A kezdeti egyszerűbb termékek gyártása után, és a piac folyamatosan változó igényeinek megfelelően hamar elkezdtük a nyomda komplex szolgáltatásainak kiépítését. Mégis a cég talán legnagyobb kihívása a technológiai fejlesztés mellett, a működés optimalizálása és a piaci növekedés.

Számomra azonban egyértelmű, ha bármilyen kérdés merül föl a vállalkozásban, akkor első körben egy BNI-társhoz fordulok. A BNI-tagság lényege a kapcsolatok, tapasztalatok, a folyamatos fejlődés lehetősége, aminek az alapja, hogy igen gyakran el kell hagynom a komfortzónámat. Számunkra igen fontos a visszatérő, megbízható partnerek köre, akikkel együtt gondolkodva tudunk fejlődni mindketten – a BNI-nak köszönhetően vevő és beszállítói kapcsolatokkal is gazdagodtunk. Ettől függetlenül soha nem lehet elengedni az aktivitást! A célodnak mindig fókuszban kell lenni, és ehhez meg kell találnod a számodra legeredményesebb módszert. Mindent tudsz mérni, csak jól kell megválasztanod az indikátorokat, hogy mi alapján teszed ezt. Ha növekedni, fejlődni akarsz, nem kell kitalálnod a hogyant. A több mint 30 éve működő rendszer felkínálja a lehetőségeket, a csoportod pedig segít, támogat abban, hogy elérd a célodat!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük