Ismét kedd – Ismét BNI-találkozó volt Kecskeméten

Kedd reggelente üzleti találkozót tartanak Kecskeméten a Sasfészek Étterem emeleti különtermében. A rendezvényen legutóbb majd’ 50 cégvezető és tulajdonos volt jelen a legkülönfélébb tevékenységi szegmensekből. Ám mivel mezőgazdasági fókusznap volt, így ezen cégek voltak a középpontban. A rendezvényen ma Alter Róbert, az AB Holding Kft. tulajdonosa mutatta be cégét részletesen, de minden résztvevők lehetősége volt bemutatni fő foglalkozási területét, egy percben kiemelve, hogy miben tudnának segíteni a jelen lévő vállalkozásoknak, és miben várják mások segítségét.

Alter Róbert, aki Alterné Kiss Olgával együtt vezeti a BNI Bács-Kiskun megyei régióját, elmondta, hogy miért érdemes BNI tagnak lenni, illetve szó esett a tervekről is: bővülés várható Kiskunfélegyháza (április 29-én) és Baja (április 9-én) városok felé, tehát ott is BNI-csoportok indulnak a közeljövőben.

Cége bemutatásakor Alter Róberttől megtudtuk, hogy az AB Holding Kft több száz weboldalt készített el és számos tevékenységi körrel rendelkezik. Tárhelyszolgáltatás és -biztosítás, informatikai feladatok, grafikai megoldások, arculattervezés, logókészítés, névjegy-, dosszié- és kartondobozterv, valamint adatmentés is beletartozik a repertoárjukba. Példaképp említette, hogy Kecskemét város honlapja – amelyet szintén ők kezelnek – háromszor lett az „Év Honlapja.” De Szarvas, Baja és Gyöngyös városok honlapja is referenciájuk közé tartozik. Szükség esetén a weboldalak tartalomkezelését is megoldják. Van olyan honlap (például az Autoflex készülő weboldala), amely 4 nyelvű, tehát nagy tapasztalattal bírnak e területeken is.

Eredményeik mérhetőek, és a lakosság fele is nyitottak, többek között gyors és hatékony szervizszolgáltatásukkal. A vírusirtástól a napi ügyviteli gondokig mindenre találnak megoldást, és cseregépet is tudnak biztosítani. Nagyvállalatoknál a hálózatépítés és szerverüzemeltetés is megoldható. Az E-bojtár szolgáltatásuk ügyvédek számára elérhető: speciális rendszergazdai szolgáltatás, melynek során az ügyvédi munkához elengedhetetlen informatikai célszoftverek beállítását, oktatását végzik el. Ilyen esetekben, ha gond adódik, akár telefonon is tudnak segítséget adni.

“Összességében a csapatmunkában van a titok” – tudtuk meg Alter Róberttől.

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések