Így fog kinézni a BNI 2020-ban

Hamarosan új honlappal bővül a magyarországi BNI. A meglévő tagoknak megkönnyíti a meghívásokat, az újaknak a döntést a csatlakozáshoz. Mindemellett bemutatja a jövő BNI-át, és hatékonyabbá teszi a BNI-os hétköznapokat.

Az új weboldal 2019. november 19-én debütál. Az oldalon nagy hangsúlyt kap a BNI közössége, az elért üzleti eredmények és az edukáció. Az indulásról természetesen hírt adunk, addig íme néhány elem az új honlapról.

Az új weboldal aktívan építi a BNI közösséget. Inspirációt talál majd benne régi és új BNI tag, minden egyes nap lesz valami, ami miatt érdemes lesz feljönni az oldalra. Fotók, videók, mosolyok, sikersztorik, mind-mind várják majd a több mint 1000 csoporttagot.

Az új honlap számtengerrel nyit: folyamatosan megmutatjuk, évente átlagosan hány új kapcsolatot szerez egyetlen BNI-tag (jelenleg 350), hány ajánlást kap az ideális ügyfelekhez (jelenleg 40), mennyi árbevétel-növekedést hoz a tagoknak a BNI (jelenleg 15%-ot), ez forintosítva átlagosan mekkora összeget jelent (jelenleg 35 000 000 Ft köszönők/tag/év).

Megmutatjuk, hogyan fejlődhet egy BNI tag 2020-ban: 9 órányi networking és skill képzés, prezentációs képzések, 200 órányi vállalkozó és vezetési online edukáció. Kommunikálunk a BNI hazai (ONG, NNH), valamint nemzetközi eseményeiről (Globális Konferencia).

Egyszóval a BNI 2020-ra egy sor újdonságot tartogat, de teszi ezt a tagok szeme előtt egy új honlappal. Start 2019. november 19-én!

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések