Tíz éves fennállását ünnepli az ország legnagyobb jutalékmentes üzleti ajánlások útján működő szervezete, és bizony nem aprózzák el: Hollywoodi Gálaestet tartanak a fővárosban.

A BNI®, mint szervezet különös ellentétben egyszerre nagyon nyitott és zárt. Nyitott, hiszen bármely haladó szellemű magyar vállalkozót szívesen lát és befogad, de egyben zárt is, mivel az összetartás, az együttműködés, egymás segítése a szervezet kultúrájának alapkövei. Ez a kettősség a Gálában is megtestesül, hiszen egy alapvetően a tagoknak szóló, mégis minden külsős résztvevőnek nagyszerű networking lehetőséget nyújtó rendezvényről beszélünk.

A BNI Magyarország működését három adattal és három szóval tudnánk a legjobban összefoglalni.

A Gála pontosan ezen eredményeknek és értékeknek hívatott fórumot adni. A programok között szerepel exkluzív találkozó az elsőéves tagok számára, networking lehetőséget biztosító kiállítók, egy inspiráló, országos franchise hálózattal rendelkező vállalkozó beszámolója: mit, miért és hogyan érdemes csinálni, valamint egy meglepetés sztárfellépő. A rendezvényre a koronát természetesen a rangos elismerések átadása teszi fel, mely egyben a Gála csúcspontját is jelenti.

Ami miatt azonban igazán felejthetetlen lesz az este, az nem más, mint az exkluzív vacsora, a pezsgőbontás, egy hatalmas torta és egymás közössége, amivel az elmúlt tíz év sikereit ünnepelheti meg ez a csodálatos, összetartó társaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük