Hiányszakmákban keresi tagjait a BNI 302-es csoportja

Rendszeresen keresett tevékenységi körökkel szeretné bővíteni sorait a BNI302 – Elit kontakt csoportja. A jutalékmentes üzleti ajánlások útján növekedni kívánó vállalkozók budapesti üzleti közössége június 22-én tart fókusznapot a Radisson Blu Béke Hotelben, amelyen kiállítási lehetőséget is kapnak a résztvevők.

A világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezete, a Business Network International (BNI) 8 éve van jelen Magyarországon, mára pedig közel 1000 hazai vállalkozás követi az „Aki ad, az nyer!”® filozófián alapuló üzleti modellt. A jutalékmentes ajánlások mentén tavaly 20,7 milliárd forint értékben hoztak egymásnak üzletet a BNI-tagok, akik konkurenciamentes, bizalmi környezetben építik kapcsolataikat a heti rendszerességgel megszervezett találkozókon. Ezt a modellt szeretné megismertetni minél több vállalkozóval a BNI302 – Elit kontakt elnevezésű csoportja is, amely június 22-ére szervez fókusznapot a budapesti vállalkozók számára.

302_tali

A Radisson Blu Béke Hotelben (1067 Budapest, Teréz krt. 43.) szerda reggel 8 órakor kezdődik a találkozó, amelyre több mint 60 üzletembert várnak. A fókusznap célja, hogy a budapesti üzleti közösség új tagokkal bővülhessen, akikkel együtt meghaladhatják előző évi eredményeiket, amikor is több mint 620 millió forint értékben hoztak üzletet egymásnak az itteni vállalkozók. A találkozón ezúttal kiállítási lehetőséget is kapnak a vendégek és a tagok, akik így közvetlenebbül is megismertethetik termékeiket, szolgáltatásaikat a jelenlévőkkel.

A 302-es csoport elsősorban a náluk hiányszakmáknak számító tevékenységi körökből várja az érdeklődőket, melyek az alábbiak: irodaszer-forgalmazás, követeléskezelés, utazási iroda, webfejlesztés, nyomda, UPS-forgalmazás, marketingcég, képzőcég, pályázatírás, generálkivitelezés, autószerviz, faktoringcég, takarítás, hálózatépítés, biztonságtechnikai-eszközforgalmazás, munkaruházat, vállalatirányítási rendszerfejlesztés.

A június 22-i fókusznapon bármilyen érdeklődő vállalkozó részt vehet, de a rendezvényre korlátozott számban lehet regisztrálni, így érdemes időben jelentkezni.

Meghívó igénylése, valamint további információ az alábbi elérhetőségeken:

Kántor Dezső
elnök, BNI302 – Elit kontakt
E-mail: dk@auditron.hu
Tel.: +36-20/934-0350

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések