Több mint 700 millió forint. Ennyi bevételt köszönhetnek a BNI 201 – Elsők az elsők között csoport vállalkozói annak az úrnak, aki 2017-ben elnyerte a megtisztelő NetworKing címet.

Laki Zsolt több mint 8 éve csatlakozott a BNI® üzleti partnerközösségéhez. Korábban volt már vendéglátó, titkár, csoportelnök, jelenleg tagbizottsági tag és mentor. 2009 óta a PLE Group Kft. ügyvezető igazgatói feladataiért felel. „Kezdetben értékesítési vezetőként dolgoztam, és az volt a feladatom, hogy egy szolgáltatásnak konkrét piacot teremtsek. Tulajdonképpen egy új üzletágat építettem ki egy már meglévő, de nem professzionális módon értékesített szolgáltatásunknak. Ez annyira sikeres volt, hogy 5 év után előléptettek.

A cég több mint 18 éve nyújt magas színvonalú épületgépészeti szolgáltatásokat megrendelőinek. Kezdetben leginkább a légtechnikai kivitelezés volt jellemző, mára ez a teljes épületgépészetet lefedi. Az elmúlt néhány évben jelentős növekedésen, fejlődésen megy keresztül a cég. A BNI-tagság hatalmas segítséget ad, elképesztő kapcsolati tőkét jelent, mind megrendelői, mind beszállítói oldalról. Indirekt módon, más vezetők tapasztalataiból rengeteget tudok tanulni. Sokkal “lényeglátóbbá” válik az ember, “sallangoktól” tudod megszabadítani magad és a tevékenységedet! Egy feltétele van: ha elkötelezted magad, akkor csináld 100% erőbedobással! Éppen ezért érzem nagyon-nagy elismerésnek a NetworKing díjat. Minden szempontból megerősít és visszaigazolja a BNI-ban eltöltött eddigi 8 évemet és azt a tevékenységet, amit végzek.  A továbbiakban kollégáim, és önmagam folyamatos fejlesztése, a csapatom bővítése lesz a célom, illetve ha még távolabbra tekintek esetleg egy saját vállalkozás elindítása is.”


Az elmúlt 10 évben nagy változáson mentem keresztül. Életkoromból (36) fakadóan ez volt a családalapítás időszaka az életemnek. 2010-ben nősültem, 2011-ben és 2014-ben születtek meg gyermekeim, két kislányom: Panka és Léna. Van egy saját építésű kemencénk, amiben rengeteget sütök-főzök. Feleségem, Anna, aki szintén BNI-tag, grafológus – a konyhában a főnök, én pedig a kertben és a kemencénél. Rengeteg időt töltök családommal, illetve a BNI-ból “megszerzett” barátaimmal, akikhez az elmúlt 8 év alatt nagyon közel kerültem.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük