A múlt hónapban szükségem volt egy klímaszerelőre az otthonomban, Charlotte-ban (Észak-Karolina), ahol a BNI központja is van. Szerencsére találtam egy BNI tagot, aki gyorsan meg tudta szerelni a klímámat, mert bizony Charlotte-ban a nyár dereka igencsak meleg tud lenni.

Ez a BNI tag viszont nemcsak gyorsan segített, hanem arra is időt szánt, hogy elmagyarázza és megértesse velem, mi okozta a klíma meghibásodását, illetve a jövőben miként tudom mindezt megelőzni. Ez ám az igazi kiszolgálás!

Múlt héten hasonló élményben volt részem egy másik BNI tagnál, aki a verandánkat segített felújítani. Ugyan vele nem tudtam személyesen találkozni, mert egy másik városban voltam üzleti úton, de a kiszolgálás és a vevőszolgálat első osztályú volt. Biztos lehettem abban, hogy kitűnő szoltáltatást fogok kapni.

Mindez pedig elgondolkodtatott azon, hogy milyen előnyei vannak egy másik BNI taggal dolgozni. Függetlenül attól, hogy a klímát kell megszerelni, a családi utazás megszervezéséhez kérünk segítséget, vagy épp egy videós céget keresek videók felvételére és vágására, mindig BNI tagokhoz fordulok elsőként. Méghozzá a következő 4 fontos ok miatt:

  1. A BNI tagok magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak. A BNI több mint 220.000 tagját egy-egy tagbizottság vette fel az adott csoportba, a jelentkezési folyamat részeként leellenőrizve őket. Ezért függetlenül attól, hogy milyen ország, vallás vagy közösség részei, a BNI tagok számonkérhetőek, és egymástól a legmagasabb szakmai és minőségi kvalitást várják el.
  2. A BNI tagok számára fontos, hogy jó benyomást tegyenek. A BNI egy kultúra-vezérelt szervezet, amelynek alapértéke az „Aki ad, az nyer!® gondolat – ez a világ minden pontján, mind a magán-, mind az üzleti életükben jelen van. Az elmúlt 12 hónapban tagjaink mintegy 9.3 millió darab üzleti ajánlást adtak egymásnak, amelyek összességében 13.5 milliárd dollár árbevételt eredményeztek a BNI tagok számára. Minden nap hallok olyan új történeteket szerte a világból, amelyben BNI tagok támogatták egymást rendkívüli módon.
  3. A BNI tagok fegyelmezettek és elkötelezettek abban, hogy segítsék egymást. Minden héten több ezer 90 perces találkozót tartanak világszerte. Sok esetben ezen találkozók nagyon korai időpontban kerülnek megrendezésre, amikor normál körülmények között a tagok még aludnának. Ennek ellenére a tagok minden héten pontosan megjelennek, és ajánlásokat adnak egymásnak. Ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy tagjaink elkötelezettsége és fókusza messze túlnyúlik a BNI találkozó keretein. Amikor egy BNI taggal van dolgom, tudom, hogy időben oda fog érni, a legjobbat fogja nyújtani, és a lehető legprofesszionálisabb hozzáállással viszonyul hozzám.
  4. A BNI tagok elkötelezettek a fejlődés és a folyamatos tanulás mellett. A heti találkozókon túl a BNI számos képzési lehetőséget kínál tagjainak, hogy még jobbak, tapasztaltabbak legyenek. A világ számos pontján beszélgettem BNI tagokkal, és mindannyian elkötelezettek voltak a hatékonyságuk további növelése érdekében.

Véleményem szerint ez a 4 jellemző – magas minőség, segítő szándék, fegyelmezettség, fejlődés iránti elkötelezettség – egy különleges kombinációt alkot az üzleti életben, ami miatt a BNI tagok kitűnnek a többi vállalkozó sorából. Ezért dolgozom BNI tagokkal minden alkalommal, amikor csak lehetséges, és arra bátorítom a családomat és barátaimat, hogy ők is ezt tegyék.

Eredeti cikk: https://www.bni.com/the-latest/blog-news/why-i-choose-to-buy-in-bni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük