Gálán ünnepelte meg régiós sikereit a BNI Északnyugat-Magyarország

Hagyományteremtő céllal szervezte meg első gálaestjét a BNI Északnyugat-Magyarország régió, ahol az ottani csoportok tagjai egy koncerttel és vacsorával egybekötött, kötetlenebb programon vehettek részt. A Nemzetközi Networking Hét® előtti szombaton megtartott esemény nem csak a szórakozásról szólt, hiszen itt ismerték el az egyes tagok munkáját és a Hall of Fame-csoportok sikerét is.

gála8

Március 5-én a tatai Hotel Gottwaldban került sor az első BNI Északnyugat régiós Gálaestre, ahol kapcsolatépítéssel egybekötött vacsorával, koncerttel és hajnalig tartó partival várták Győr, Budaörs, Szentendre, Tata és Sopron BNI-közösségeinek tagjait. A rendezvény célja, hogy a régión belül jobban megismerhessék egymást a tagok, és minőségi körülmények között szórakozhassanak. Ezentúl minden évben ezen a gálaesten ünneplik meg a régiós sikereket is, így a kötetlenebb program mellett számos elismerést  itt adnak át.

gála1

Az 1. és 2. éves megújítókon kívül a Hall of Fame-csoportokat díjazták, emellett pedig minden ottani BNI-közösségben titkos szavazással választották meg, ki(k) A Csoport Lelke és a Példás Vezetőségi Tag. Idén ők kapták ezeket a díjakat:

BNI 9201 Raab Fair Line (Győr)
Példás Vezetőségi Tag: Szommer Tímea
Csoport Lelke: Hosszú Judit

BNI 9401 Kapcsolat-Építők (Győr)
Példás Vezetőségi Tag: Váczi Tünde
Csoport Lelke: Takácsné Garai Tünde

BNI 9402 Soproni BN-Ászok (Sopron)
Példás Vezetőségi Tag: Kecskés Péter
Csoport Lelke: Nusszer Györgyné Marika

gála5

BNI 9301 Vértes Business (Tata, Tatabánya)
Példás Vezetőségi Tag: Ordacsiné Paulik Zsuzsanna
Csoport Lelke: Bódiné Likó Angéla

BNI 14301 North Budaörs Success Group (Budaörs)
Példás Vezetőségi Tag: dr. Mátyás Mariann
Csoport Lelke: Szigeti Júlia

BNI 14401 Szentendre Business & FUN (Szentendre)
Példás Vezetőségi Tag: Páricsi Zoltán
Csoport Lelke: Joó Hajnalka

gála3

Az est folyamán egy háromtagú jazz zenekar adott koncertet a több mint 60 résztvevőnek: a Djabe billentyűse, Kovács Zoltán ült zongorához egy nagybőgő és egy dob társaságában. Később a BNI-tagok is átvették a hangszereket, ez pedig jó hangulatú örömzenélésben teljesedett ki – ebből egy részletet meg is lehet nézni a BNI Északnyugat-Magyarország Facebook-oldalán.

A hagyományteremtő céllal útjára indított rendezvényt ezentúl minden évben a Nemzetközi Networking Hét® előtti szombaton szeretnék megtartani. „Igény van a minőségi, kötetlen kapcsolatépítésre, amikor nemcsak az U alakú asztalnál ülve üzletelünk, hanem eljövünk egy négycsillagos wellnesshotelbe, este kiöltözünk, vacsorázunk, bulizunk, ottalszunk, másnap együtt reggelizünk, és élményekkel tele hazaindulunk. Mi már nagyon várjuk a következő év gáláját!” – mondta Medgyesi Zoltán régióvezető, az esemény egyik főszervezője.

gála10

Nézzétek meg a gálaest összefoglaló videóját!

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések