Jagodics Tamás, a Cégmenedzser Szoftver Kft. ügyvezetője is azért lépett be az egyik BNI csoportba, mint mindenki más: kapcsolatok, profit, üzleti partnerek. De ő miért maradt a BNI tagja? Ebből a rövid videóból kiderül…..

„A BNI-ban a kapcsolatépítésen kívül más értékek is keltkezhetnek.” – kezdte Jagodics Tamás. „Mi például a BNI rendszeréből át tudtuk venni azokat a mérési szisztémákat, amelyek használatával ma már világosan látjuk, hogy egy-egy kollégánk milyen teljesítményt nyújt. Ez volt az egyik”

„Az ajánlási rendszerünket is a BNI-ból hoztuk”

„A másik, amit a BNI-ból vettünk kölcsön, az maga az ajánlási rendszer. Megnéztük, hogyan tudunk egy olyan stratégiát kiépíteni, ahol nem csak a marketing hozza a leadeket.”

„2018-tól az értékesítőinknek már saját leadeket kell hozniuk. Méghozzá hetente 4-et. És hogy mennyire érte meg bevezetni ezt a módszert? Segítségével megdupláztuk az árbevételünket.”

„Szóval, ha ilyen eredményeket szeretnél, ahhoz ilyesfajta tudásra lesz szükséged. Ehhez mindenképp nézz meg egy BNI csoportot. Kezdésként pedig gyere el a legnagyobb networking „csoporttalálkozóra”, az NNH-ra. Miért? Mert ilyen ötletekből rengeteget hallasz majd ott”

A rendezvénysorozat programja:

Jegyek mindhárom helyszínre még kaphatók. Igaz, erősen korlátozott számban. Jegyet itt tudsz vásárolni:

Az idei NNH-ra a jegyedet itt tudod megvásárolni!

Akkor találkozunk márciusban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük