Kecskeméti „Ezerjó” csoportunknál ismét Vég Erzsébet, az alkotonok.hu szerzője vendégeskedett, aki a csoport elnökét, Simon Fannit kérdezte az ország legnagyobb üzleti kapcsolatépítő szervezetének szakmai és emberi oldaláról. A teljes interjú itt érhető el.

  1. Mikor jött létre a kecskeméti csoport és miért?

2015.augusztus 7-én alakultunk, és azóta is tevékenykedünk. Azért jött létre a csoport, hogy összehozzuk a hasonló gondolkodású nyitott vállalkozókat és egymást segítve többletbevételhez jutassuk egymást. Ma az üzleti életben nagyon nehéz érvényesülni ajánlások nélkül, ezért ez a keretrendszer erre ad megoldást. Tudni kell, hogy elsősorban nem egymás szolgáltatását használjuk, hanem egymás tevékenységét tudjuk ajánlani ismerősöknek, partnereknek. Mindezt jutalékmentesen és bizalmi alapon tesszük.

 

  1. Hány fővel indult és most hány tagotok van?

23 fővel indultunk, sokan még mindig velünk vannak, jelenleg harmincöten vagyunk. Folyamatosan bővülünk, fejlődünk. Minden évben van lemorzsolódás, de új tagok is jönnek szép számmal. Hiszen pont az a lényeg, hogy minél színesebbek legyünk, minél több féle tevékenységi kör jelenjen meg.

 

  1. Miért érdemes tagnak lenni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük