Szil Zsolt több mint 4 éve csatlakozott a BNI 67401 – Premier Elit csoportjához. Kezdetben a mentori, illetve az oktatási feladatok ellátásáért felelt, jelenleg a csoport mentor koordinátora, októbertől pedig a csoport elnökeként üdvözölhetjük.

Zsolt 1996-ban kezdte meg vállalkozói tevékenységét egy Business Success nevű, 8 országban működő osztrák cég franchise partnereként. A Prominent Szeged Kft. ügyvezető tulajdonosaként értékesítők és vezetők képzésével, tréningezésével, illetve szervezetfejlesztési tanácsadással foglalkozik: „A cég indulása óta nagyjából 35.000 hallgató fordult meg nálunk a különböző tréningeken 1800 partnercégtől.”

A BNI®-tagság előnyei, a siker útja Zsolt tapasztalatai szerint:

„Nekem minimum 15 éve nem kellett ismeretlenül új ügyfelet megkeresnem, mert az elégedett partnerek adnak minket kézről-kézre. Ettől függetlenül a legnagyobb BNI®-os megrendelésem furcsa módon nem a saját csoportomból jött, hanem az akkor még alakulófélben lévő békéscsabai Csabai csípősből. Az ottani csoport nagykövete kért fel egy főelőadásra, amit nagy sikerrel tartottam meg náluk.

Ezt követően az egyik résztvevő – aki ma már BNI® tag – kért fel engem egy pályázatból finanszírozott képzésre, 5,8 millió Ft értékben. Talán ez is egy jó példa a csoportok közötti együttműködésre – annál is inkább, mert én is tudtam nekik tagot ajánlani a kapcsolati körömből, aki azóta is aktívan tevékenykedik náluk. A saját csoportomban már nagyjából a tagok fele ügyfelem, de sokszor előfordul, hogy a meghívott vendégek közül is jónéhányan megfordulnak az előadásaimon, tréningjeimen.

A BNI® egy zseniális rendszer, amely mindenkit helyzetbe hoz, aki munkát fektet a BNI®-os tevékenységébe, és standard módon alkalmazza az alapelveket. Fejlődési lehetőséget jelent mindenkinek, függetlenül attól, hogy honnan jött és milyen „szintet” képvisel! Aki pozíciót vállal a csoportján belül, arra ez hatványozottan igaz, hiszen ezzel növeli a felelősségszintjét és még elhivatottabbá válik. A fentiek mellett tagként időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg a vevőszerzésben! Minimális befektetéssel körülbelül 30-40 üzletkötőnk lehet, akik azon dolgoznak, hogy jobban menjenek a dolgaink. Mégis a legfontosabb szerintem a támogató közeg, és a pozitív hozzáállás, ami körbevesz minket!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük