Az elmúlt tíz évben a jutalékmentes üzleti ajánlás filozófiája futótűzként terjedt végig hazánkon, melynek zászlóshajója a Business Network International®. Egy szervezetről a tagok véleménye tud a leghitelesebben beszélni, ezért a magyarországi fennállás tizedik évfordulóján összegyűjtöttünk néhány gondolatot, melyek BNI® tagok és vendégek szájából hangzottak el.

Nehéz szavakba önteni, hogy pontosan mit is jelent ez a profi módon működő közösség – mondja Ferling József, a BNI® kommunikációs igazgatója. – Az lenne a legjobb, ha ezt, és az „Aki ad, az nyer! ® „ gyakorlatát minden vállalkozónak receptre felírnák a háziorvosok.

 

„Magyarországon is szükség van rá, hogy jutalékmentesen, bizalmi alapon támogassuk egymást, mint vállalkozók.  Ez viszi igazán előre a cégeket, illetve ez által az ügyfelek is jobb minőségű szolgáltatáshoz jutnak.” – Horváth Márton, Pannon Orient Consulting

 

„Nekem nagyon szimpatikus ez a hozzáállás, mindig próbáltam a körülöttem lévő embereknek segíteni, és teljesen önkéntesen ajánlani egymásnak új partnereket.” – Schmidtné Horváth Viktória, Global Partners Vagyonkezelő Zrt.

 

„Én azt emelném ki, hogy a BNI®-ban olyan támogatókat, segítséget, beszállítókat, tapasztalatokat kaptam, amit egyszerűen máshonnét nem tudtam volna.”– Timár Gábor, Poli Computer PC Kft.

 

„Nagyon sok szervezetben nincs helye az oktatásnak, itt viszont nap, mint nap tanulhatunk valamit egymástól, és magától a szervezettől is.” – Budayné Frank Márta kereskedelmi igazgató, KAPU-Centrum Kft.

 

„A BNI országos rendezvényei – mint amilyen az Országos Networking Konferencia – alkalmasak arra, hogy a kis szűkebb körzetünkből egy picit tágabb területre evezhessünk, és országos kapcsolatokat tudunk ezen keresztül találni.” – Fekete Attila ügyvezető igazgató, Penthe Autóház Kft.

 

„Nem csak a saját csoportommal, vagy budapesti tagokkal tudok találkozni, hanem az ország számos pontjáról érkező, hasonlóan gondolkodó vállalkozókkal – Csónó Zsuzsanna értékesítési menedzser, Conint-Print Kft.

 

„Az biztos, hogy minden vállalkozót foglalkoztat egy kihívás, vagy egy kérdés, és az is biztos, hogy valaki van a találkozón, aki ezen a kihíváson már túljutott, és ezek a sokszor milliókat érő tapasztalatok két mondat között hangzanak el, egy üzleti reggelinél.” – Szalai Gyöngyi BNI Déli régió igazgatója

 

„Ha körülöttem minden összeomlana egyik napról a másikra, akkor a BNI-tagok segítségével újra tudnám építeni.”  – Pohl Ákos ügyvezető igazgató, CEOS Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük