A „Hall of Fame” elismerést azok az üzleti csoportok kapják, akik megalakulásuk hónapjában elérik a 35 fős aktív taglétszámot. A 2017. május 12-én, 30 fővel megalakult 410 – OK az üzletre BNI®-csoport egy hét múlva már 35 fővel ünnepelhette az „Aki ad, az nyer!®” filozófia további sikeres terjedését.

A BNI® Magyarország történetében ezzel újabb mérföldkőhöz érkeztünk: az üzletemberek egyre inkább azonosulnak a filozófiával, miszerint az újfajta üzleti gondolkodás sikeres elterjesztése érdekében először kérdezni, adni és felajánlani kell, csak ezután jöhet az üzletelés.

A legkülönbözőbb területekről hívtunk meg profi gondolkodású üzletembereket, akik felismerték az együttműködésben rejlő lehetőséget, és a saját aktivitásukat is hozzáadták a csoport dinamikus növekedéséhez. A folyamatosan bővülő kapcsolatrendszer mellett 30-40-50 féle különböző nézőpont és megoldás tömörül egy csoportban. Rengeteg pozitív emberről van szó, aki fejlődni és kölcsönösen segíteni szeretne egymásnak.

Mindig lépni kell egyet előre, lehetőleg minél távolabbra a komfortzónánktól, és folyamatosan képezni kell magunkat. Egy csoport ereje az emberek egyéni tónusától, dinamikájától függ. Adj sokat és többet nyersz! Ha ezt megtesszük, akkor rengeteget fejlődhetünk (üzlet)emberként, kiépítve a legjobb stratégiai partneri kört. A BNI® egy óriási, szélesre tárt ajtó Magyarországon, nemzetközi tekintetben pedig szinte végtelen kapcsolati és üzleti lehetőség vár mindenkire, aki ad, és nyerni akar!” – foglalta össze Varga Szilárd, a 410 – OK az üzletre csoport elnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük