Egy Legendás stratégiai együttműködés eredménye

A BNI403 – Elit Eredmény üzleti csoport tagjai egy különleges vállalkozást hoztak létre a tavalyi év folyamán. A LegendásHáz igazi BNI-os sikertörténet, hiszen a budapesti üzleti közösség hét jelenlegi és régebbi tagja valósított meg egy közös ötletet.

Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen” – írja Széchenyi István, ami az önszerveződő Legendás közösség hitvallása. A vállalkozás a BNI403 – Elit Eredmény üzleti csoportjából indult (amely 2016 első negyedévében a legnagyobb növekedésű BNI-közösség lett), ahol széles körű és erős összefogás valósult meg egy közös ötlet mentén. A 2010-ben alakult budapesti csoporthoz az évek során folyamatosan csatlakoztak újabb tagok, akik között egyre szorosabb együttműködés alakult ki. A csoport jelenlegi és régebbi tagjai közül heten felkaroltak egy ötletet, mely igazán szép sikersztori, komoly eredményekkel. Az új vállalkozás mellett a tulajdonosok egyébként a saját cégeiket is tovább viszik.

legendashaz_nagy

A LegendásHáz vezérigazgatója, Csapó Ákos számolt be nekünk a történetükről:

Öten indultunk, majd az első alkalom után, amikor az elképzeléseinkről, terveinkről tartottunk egy tájékoztatót, kilencen lettünk. Nyár közepére tizenhárom fős lett a Zrt., majd az év végére tizenhat fővel zártuk az évet, ekkor már BNI-os és BNI-on kívüli tulajdonosokkal is. Ez mind azt mutatja, hogy az ötletek, ahogy valósággá váltak, egyre vonzóbbá vált a csapathoz való tartozás. Az első pozitív támogatás viszont a BNI403-as csoportjának tagjai közül érkezett, és ez a mai napig tart.

A Legendás vállalkozás több profillal működik. Tihanyban 2015 nyarán nyitotta meg kapuit a LegendásHáz – Magyar Észjárás Élményközpont. Ez az épület rendezvényeknek, kiállításoknak, csapatépítő és szórakoztató programoknak ad otthont, de oktatási helyszínnek is kiválóan alkalmas (a BNI-osok pedig akár kihelyezett csoporttalálkozót is tarthatnak itt). A tihanyi LegendásHázban található egy LegendásBolt is, ahol a reflexíjtól a Rubik-kockáig, a díjnyertes boroktól a különleges mangalicakolbászig, a ritka könyvektől a vállalkozói sikertörténetekig minden megtalálható. A Legendás termékek 2015 novembere óta a budapesti Mammut Bevásárlóközpontban is beszerezhetőek az ottani LegendásBoltban.

Legendásház_BNI403_tagok2

A BNI403-as csoportjának jelenlegi és régebbi tagjai (balról jobbra): Csapó Tibor (Green Garden), Kálmán Márta (TanulásMásképp), Pataki Zoltán (EU Csoport), Virágh Beáta (Grafic Line), Dr. Rétvári Beáta (ügyvéd, mediátor), Ramadan Dallos Márta (Pharma Marketing), Csapó Ákos (LPD Group)

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések