DOBEDU: a BNI Magyarország oktatási rendszere

A BNI Magyarország kiemelten fontosnak tartja a tudásmegosztást, ezért idén elindította online oktatási rendszerét, a DOBEDU-t.

A kizárólag a BNI-tagok számára elérhető, online képzési felületen 3-5 perces videotréningek találhatóak, rövid leírásokkal, letölthető anyagokkal és kérdezési lehetőséggel a legfontosabb networking témakörökkel kapcsolatban. Különálló oktatás van a tagoknak, a csoportvezetőknek, azonnali visszajelzések kaphatóak, statisztikák kérhetőek le, mindez egyszerű és élvezetes tanulás keretében.

dobedu_logo

Minek a rövidítése a DOBEDU?

DO – Tanítjuk az eszközöket, ahogyan dolgozzunk.
B – Tanítjuk az értékeket, kultúrát.
EDU – Tanítjuk azt, hogyan kell mindezt képezni.

A DOBEDU segítségével a BNI Magyarország hatékonyan tudja átadni a szervezet vízióját, küldetését és céljait. Emellett így közvetlenül tanítják a networking eszközöket, valamint fejlesztik a csoportvezetőket és az egész szervezetet, mindezt mérhetően és fenntarthatóan. Minden tag egyedi azonosítóval léphet be, így mérni tudják az aktivitásukat, az elvégzett tréningeket és az eredményeket. A képzéseket kategóriákba sorolták, a videók pedig mindig egy adott fókusz köré épülnek. Ezek mellett található a rövid leírás, továbbá a jegyzetelési és a kérdezési lehetőség, ahol igyekeznek azonnal, de legkésőbb 24 órán belül reagálni.

A tanulási folyamat egy mentorálási program keretében zajlik, ahol egy évben négyszer találkoznak a tagokkal, akik egyben hozzáférést kapnak a DOBEDU-tréningekhez is. Az új tagok és a megújítók is magas motivációs szinttel rendelkeznek, de még nincs a kezükben a megfelelő tudás. Ennek megfelelően a tagok az elején több képzésben részesülnek, különösen az első 30 napban, amit a végén egy önértékelő teszt zár le, ezt követően pedig a mentorukkal az eredménytől függően fókuszálják az aktivitást.

www.bnihungary.dobedu.com

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések