Budapesti vállalkozókat invitál új tagjai közé a BNI 407-es csoportja

Kiállítási lehetőséggel és előreláthatólag 70 döntéshozóval várja az érdeklődő vállalkozókat a BNI407 – Mátrix csoportja, amely június 30-án szervezi meg növekedési fókusznapját. Az eseményt ezúttal a BNI Magyarország igazgatója, Avidor András vezeti, aki az ország legismertebb networking szakértőjeként hatékony kapcsolatépítési tippekkel is szolgál majd a találkozón.

Ki gondolná, hogy magyar üzletemberek mindössze a kapcsolati tőkéjük segítségével 2015-ben 20,7 milliárd forintnyi árbevételt tudtak generálni egymásnak? Jutalékmentes ajánlások és az „Aki ad, az nyer!®” filozófia mentén valósították meg ezt a hazai BNI-tagvállalkozók, akik a világ legnagyobb, tudatos kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének részeként egy több mint 30 éve megálmodott és egyre inkább elterjedő üzleti felfogást képviselnek.

407_tali

A budapesti BNI407 – Mátrix csoportja is ennek mentén találkozik minden héten csütörtökön reggel 8 órától a Radisson Blu Béke Hotelben, a következő alkalom azonban rendhagyó találkozó lesz. Növekedési fókusznapjukra elsősorban Budapestről és vonzáskörzetéből várnak vállalkozókat, a konkurenciamentes üzleti közösségbe pedig főként az alábbi hiányszakmák képviselőit invitálják: takarítás, építőipari generálkivitelezés, ingatlanfelújítás, -közvetítés, könyvvizsgálat, adótanácsadás, autókereskedés, -szerviz vagy –kozmetika.

A június 30-i fókusznap több ponton is eltér a hagyományos BNI-találkozóktól. Mind a vendégeknek, mind a tagoknak lehetőségük nyílik kiállítani, így direkt módon ismertethetik meg szolgáltatásaikat és termékeiket a jelenlévő 60-70 üzletemberrel. Az eseményt az ország legismertebb networking szakértője, a BNI Magyarország és a BNI Szlovákia igazgatója, Avidor András vezeti, akitől közvetlenül is lehet hatékony kapcsolatépítési és vállalkozásfejlesztési tippeket szerezni.

A június 30-i fókusznapon szívesen várják a BNI iránt érdeklődő vállalkozókat, de a 30-i rendezvényre csak korlátozott számban tudják elfogadni a jelentkezéseket, így érdemes időben jelentkezni.

Meghívó igénylése, valamint további információ az alábbi elérhetőségeken:

Csuka Annamária
Vendégfogadó koordinátor, BNI407 – Mátrix
E-mail: 407.bni@gmail.com
Tel.: +36-20/263-4842

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések