Budapesten adnak elő a világ legjobb networking szakértői

Október 28-án a kapcsolatépítés központjává válik a főváros: ekkor rendezik meg hazánk legnagyobb networking eseményét, az Országos Networking Konferenciát®. A hetedik alkalommal megvalósuló rendezvényen közel 800 vállalkozó léphet kapcsolatba egymással, miközben világszerte elismert networking szakértőktől szerezhetnek gyakorlati tudást.

Amit nem tudsz mérni, azt nem tudod irányítani” – ez a gondolat jelöli ki a fókuszát az október 28-án a MOM Sport Uszoda és Sportközpontban megrendezésre kerülő Országos Networking Konferenciának®, hiszen üzleti magatartásunk minden mozzanata pontosan mérhető. A napjainkban kivételes dinamizmussal terjedő üzleti networking is ilyen mérhető elemekből áll.

A Business Network International (BNI) a világ és Magyarország legnagyobb networking szervezete, idei országos konferenciáján a párhuzamosan zajló magyar és nemzetközi szekciónak köszönhetően számos hazai és külföldi előadó lép majd színpadra, akik sikeres vállalkozásfejlesztési tapasztalatokkal és különböző esettanulmányokkal ismertetik meg a közönséget. Az angol nyelvű (tolmáccsal segített) „Csapatépítés” szekcióba a világ legjobb networking szakértői kaptak meghívást. A tengerentúlról érkező amerikai üzletemberek és networking nagymesterek, Sam Schwartz, Tom Fleming és Paula Bonnell a vállalkozás életében nélkülözhetetlen vízióról és a mérés fontosságáról adnak elő. Színpadra lép még a világ legfiatalabb BNI-igazgatója, Ryszard Chmura, aki öt év alatt az egyfős cégét 150 fősre bővítette, Michael Mayer pedig osztrák és német mintapéldákat felvonultatva mutatja be az üzleti ajánlások fontosságát. A főelőadók között találjuk még a BNI Magyarország (és egyben a BNI Szlovákia) vezetőjét, hazánk legismertebb networking szakértőjét, Avidor Andrást is, aki több előadást tart a networking mérhetőségéről.

Az Országos Networking Konferencián® elhangzó esettanulmányok mellett a kapcsolati tőkéjüket bővíteni kívánó, sikerorientált üzletemberek körében moderált, körasztalos networking segíti a kapcsolatépítés hatékonyságát.

 

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések