bni_a_mediabanIdén a BNI Magyarország sebesen növekvő médiaismertséget könyvelhet el magának. A növekedésről szóló hír (azaz hogy 2015-ben több mint 820 tag 33 csoportban több mint 29 millió eurós üzletet generált) gyorsan elterjedt a magyar médiában.

A BNI Magyarország komoly és állandó figyelmet kapott a magyar médiában az elmúlt hónapokban rendszeresen megjelenő a sajtóközleményekkel és cikkekkel. A médiastratégia középpontjában az áll, hogy valamennyi médiumtípusban (nyomtatott, online, RTV) legyenek elérhetőek megjelenések.

A BNI Magyarország számos témával kísérletezett a közleményeket illetően, a cél az volt, hogy a nyilvánosságot és a BNI Magyarországot a megfelelő témákon keresztül kössék össze, mint például kapcsolatépítő trükkök, a tökéletes névjegy, mint a jó networking kulcsa, okok, amikért érdemes üzleti találkozóra járni, illetve számos, dr. Ivan Misner vagy Brian Tracy által írt cikk magyar fordítása. A sajtóközlemények a BNI Magyarország online tréningjeire szóló meghívásokat is tartalmaztak.

A BNI Magyarország folyamatosan keresi a lehetőségeket új médiapartneri és támogatói kapcsolatok kiépítésére. Jelenlegi partnereink közé tartozik a helyi Budaörsi Napló és az országosan elérhető Műszaki Magazin, ahol a BNI havonta egy teljes oldalnyi hirdetést jelentethet meg. Az online színtéren a BNI Magyarország kisebb oldalakra számíthat, akik rendszeresen publikálják a szövegeinket. Nagyobb oldalak (például a Profitline, Piac&Profit, Figyelő, FN24), amik 100 000 és 1 millió közötti olvasóval rendelkeznek, havonta vagy kéthavonta posztolják a cikkeinket. Mostanában néhány HR-es és marketinges oldal (például Profession, HR Portál, CPL Jobs, Marketing & Média) is érdeklődött a BNI-anyagok iránt.

A publicitási érték hónapról hónapra növekszik, aminek köszönhetően a BNI szakértői meghívásokat kapnak országos gazdasági rádiókba (mint a Gazdasági Rádió) és tévécsatornákra (M1) is.

Az alább található linkek is jól mutatják, hogy a BNI Magyarország milyen arányban jelenik meg a nyilvános csatornákon. (Ezek csak példák, a szervezet számos egyéb megjelenést is generált.)

Figyelő: http://figyelo.hu/cikkek/415740-hogyan-legyunk-profi-kapcsolatepitok

HR Portál: http://www.hrportal.hu/hr/7-ok-amiert-megeri-uzleti-talalkozokra-jarni-20150402.html

Profession: http://www.profession.hu/cikk/20150416/igy-hozzuk-egyensulyba-a-munkat-es-a-maganeletet/5334

FN24: http://fn.hir24.hu/egy-percben/2015/03/30/5-tipp-hogy-kapos-legyen-a-nevjegykartyaja/

Piac&Profit: http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/harom-tipp-a-hatekony-targyalashoz/

Profitline: http://profitline.hu/hircentrum/hir/332513/

Mfor.hu: http://mfor.hu/cikkek/A_tokeletes_nevjegykartya_es_ami_utana_jon.html

mmonline: http://www.mmonline.hu/cikk/igy_legyen_tokeletes_a_nevjegyunk

Humánpolitika: http://humanpolitika.hu/?hirek/hir~4690

Debmedia: http://debmedia.hu/debrecen_aktualis/2015/05/21/vidken_is_kitnen_teljest_a_jutalkmentes_zleti_modell

Pécsi Plusz: http://pecsiplusz.hu/hirek/belfold/csaladi-uzletek-az-utodlas-probatetele-elott

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük