BNI: friss üzleti kapcsolatok orosházi vállalkozóknak – jutalékok nélkül, bizalmi alapon

Nyílt napot tart a BNI üzleti szervezetének orosházi csoportja, ahová várják azokat az orosházi és környékbeli vállalkozókat, cégvezetőket április 24-én, akik növelni akarják az árbevételüket  éves szinten 5, 15, 25 vagy akár 100 százalékkal.

Az évről évre ismétlődő felmérések szerint a BNI (Business Network International) tagjai közül sokan ilyen eredményeket mondhatnak magukénak. Hogyan tudják növelni az árbevételüket? Hogyan építenek stabil üzleti kapcsolatokat új, megbízható ügyfelekkel? A sikerek mögött egy Amerikából 30 évvel ezelőtt indult új üzleti felfogás, a személyes ajánlásokra épülő tudatos üzleti kapcsolatépítés módszere áll. Mindez jutalék nélkül, bizalmi alapon.

A BNI fő célja, hogy tagjai üzleti ajánlások révén, egymást többletbevételhez juttassák. Büszkék arra, hogy a tagok a tagságuknak köszönhetően átlagosan 5-15 százalék közötti árbevétel-növekedést könyvelhetnek el. A forgalom növekedése ráadásul nem egyszeri, hanem folyamatos. Jól látható, hogy minél régebb óta BNI-tag egy vállalkozó, bevételének annál nagyobb része köszönhető közvetve vagy közvetlenül a tagságának, tagtársainak, a networking eszközök tudatos alkalmazásának. A bevétel növekedése következtében a BNI-tagvállalkozások közel 50 százalékánál évről évre nő az alkalmazottak száma, míg a másik 50 %-nál változatlan és csak egy töredéknél csökken.

bni_oroshaza

Az orosházi csoport jelenleg alakuló csoport. Célja, hogy a helyi és környékbeli cégvezetők és vállalkozók kizárólag bizalmi alapon, jutalékok nélkül, egymást ajánlások útján segítve üzleteljenek és érjenek el sikereket a saját cégükben, a BNI eszközrendszere segítségével, s hogy ezáltal hozzájáruljanak a térség gazdasági erejének növeléséhez is. A heti rendszerességgel megtartott üzleti találkozókra kizárólag személyes meghívás útján lehet eljönni, azonban a 2015. április 24-i BNI-találkozó egy információs nap lesz, ahová szeretettel várják az érdeklődő üzletembereket.

Program:

8:00-8:30 Regisztráció, kávézás – teázás
8:30-10:00 A cégvezetők, vállalkozók bemutatkoznak
10:00-11:00 Kötetlen reggeli

A részvétel regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni itt:
Garzó Anita
+36 30/600-3544
anita.garzo@bni-capital.hu

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések