Az NNH 2020 budapesti rendezvényének előadói

4 fantasztikus előadó eddig sosem látott előadása, valamint egy közkedvelt házigazda. Minden korábbinál erősebb mezőny a budapesti NNH színpadán 2020. március 10-én:

https://networkingkonferencia.hu

Ryszard Chmura exkluzív előadása – Ryszard elmeséli, hogyan használta fel a BNI-ban rejlő elképesztő kapcsolati tőkét cége felfuttatására (1 fős vállalkozásból 200 fős vállalat!)

 

 

 

 

 

 

Avidor András és a Stratégiai Partnerség – András szerint a stratégiai partnerség kiépítésére a legjobb terep a BNI. Az NNH 2020-on bemutatja, hogyan építs ki profi stratégiai partnerséget a BNI-on keresztül.

 

 

 

 

 

 

Jagodics Tamás és a számokból vezetett cég – Tamás elhozza azokat a mérőszámokat, amelyeket naponta, hetente, havonta kell nézned ahhoz, hogy a céged válság idején is biztonságban lehessen.

 

 

 

 

 

 

Biros Levente „Az én hibám, a Te sikered!” – Levente megmutatja, hogy ő, valamint a kezdő vállalkozók 99%-a milyen hibákat vétett a kezdeti időben… és persze azt is, hogyan kerüld el ezeket.

 

 

 

 

 

 

Dr. Horváth Gábor, az NNH 2020 házigazdája – “Nincs másik! “, mondja Dr. Horváth Gábor, a 303-as csoport elnöke: “Az ország tele lesz 2020-ban is konferenciákkal, de csak egy olyan lesz közöttük, ami a networkingről, az üzleti kapcsolatépítésről szól. Ezért kihagyhatatlan az NNH 2020.”

 

 

Találkozz előadóinkkal az NNH 2020 budapesti eseményén!

Jegyek még kaphatók a rendezvény hivatalos oldalán:

 https://networkingkonferencia.hu

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések