Az ember, aki ki nem állhatta a BNI-t. Aztán…

Mielőtt csatlakozott a BNI-hoz, még erős ellenszenvet érzett a szervezet iránt. Aztán egyre több barátja, ismerőse ajánlotta a 301-es csoportot, aminek kapuját 2015-ben lépte át, de elhagyását nem tervezi. Rónai Gergely üzletet, jó társaságot és barátokat is talált a BNI-ban.

 

Rónai Gergely 2015-ben csatlakozott a 301-esekhez. Előtte is járt más BNI csoportokban, igaz, csak látogatóként, de azt mondja, a 301-esnek különleges hangulata van. „Itt rendkívül erős a törzsgárda. Más csoportokhoz képest elenyésző a fluktuáció. Vannak, akik már 8-10 éve a csoport tagjai, és még ők is a mai napig kapnak pozitív élményeket, és persze üzleteket is.”

Mitől jó egy BNI csoport?

Rónai Gergely szerint attól, hogy van egy erős mag a régiekből, akikhez aztán mindig csatlakoznak újabb emberek. Így a hagyomány és az egészséges vérfrissítés is megmarad. „A 301-est ezért is szeretik annyira az újak. Mert olyan rutinos networkerekkel találkoznak, akik már nem tanulják, hanem használják a networkinget. Így az újak nem könyvekből, hanem tőlük tanulják a legtöbbet.”

„Itt megtanulod előadni és eladni magad.”

Rónai Gergely azt is elmondta, hogy a BNI-ról mindenkinek a kapcsolatok, az üzletek jutnak elsőre az eszébe. „Pedig egy jó csoportban rengeteget tanulhat az ember. Én például az elmúlt 4 év során sokkal jobb előadó lettem. Jobban kommunikálok, jobban el tudom adni magam, a cégemet. És ezt a BNI-nak köszönhetem. Ez az egyik, amit mindig elmondok, mikor a BNI-t, a 301-es csoportot ajánlom ismerőseimnek. A másik pedig, hogy egy BNI csoportban biztosan gazdagodsz: kapcsolatokkal, tudással, üzletekkel. A mai világban a kapcsolatokra, a kapcsolatokhoz pedig bizalomra van szükség, hogy egy vállalkozás beinduljon.

Nem csak a BNI-ban a munkájában is segít

A BNI-ban főleg azok a vállalkozók sikeresek, akik munkájukban is sokat segítenek ügyfeleiknek. A Rónai Gergely vezette Webpartners egy olyan, felhő alapon működő folyamatirányító rendszert kínál, amely felgyorsítja a cégeknek az iratok kezelését. „A CRM rendszerek 2019-ben már nem csak a nagy cégek kiváltsága. Sőt, annyira elterjedtek, hogy ma már valódi versenyhátrányt jelent egy közepes vállalkozásnál is a hiánya. Szerencsére a CRM-ben, bennem és a Webpartnersben is bíznak annyira a BNI-on belül, hogy könnyen kötök üzletet. És lekopogom, eddig még nem is okoztunk csalódást.”

Ők mind megbíztak a Webpartnersben és Rónai Gergelyben:

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések