Billwachs Tibor  két, hozzá kötődő céget is bekapcsolt már a BNI körforgásába, sőt, csoportját több pozícióban is képviselte már, jelenleg a 205 – Üzleti előny csoport elnöke. Hogy mi a titka? Alábbi sikertörténetében elolvashatjátok!

“Évek óta az UFS Group pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozom partnerként, amit már egy éve a BNI csoportomon belül is képviselhetek. Nem volt azonban olyan könnyű az utam, míg én is taggá válhattam.

Akkoriban a pénzügyi tanácsadói tevékenységem mellett főiskolán is oktattam fiatal felnőtteket (22 – 50 év) pénzügyi alapokra, vállalatvezetésre. Szakvezetőként általában heti 1 napot töltöttem a tanítványaimmal, itt hallottam tőlük először a BNI-ról. Mivel többen közülük is tagok voltak már, egymás között beszéltek a szervezetről, azonban egyikük sem hívott meg, hogy vendégeként részt vegyek valamelyik csoporttalálkozón. Már akkor, félig ismeretlenül is éreztem, hogy ez egy olyan lehetőség számomra, amit nem érdemes elszalasztanom, így a központi e-mail címen bejelentkeztem és tavaly áprilisban részt is vettem az első találkozómon.

Életem első csoporttalálkozóján a légkörön, a tagtársakon és a szervezet eszmeiségén kívül mi volt számomra igazán meggyőző?  Az üzleti lehetőség, hisz éppen 35 millió forintnyi köszönőkártyát adtak át egymásnak a csoport tagjai, így ahogy ott ültem abban gondolkodtam, hogy ha ennek a bámulatos eredménynek csak a 10 % -át el tudnám érni 1 év alatt, már megéri számomra a gyors csatlakozás. Az általam tapasztaltak több mint meggyőzőnek bizonyultak, így rögtön a találkozón regisztráltam és egy hónappal később már a csoport rendes tagjaként vettem részt a találkozókon.

Sőt, a BNI által elérhető lehetőségek annyira szimpatikusnak tűntek, hogy egy másik általam tulajdonolt és elnökölt céget – a BiztosAcél Kft-t – is beléptettünk a fehérvári csoportba. Az azóta folyó közös munka alapján idén az 1. félévben a cég bevételének mintegy 30%-t már a BNI általi ajánlásokból és új kapcsolati tőkéből értük el.

Az elmúlt egy év tehát bebizonyította, hogy nem tévedtem, bár ezért tennem is kellett, hiszen, mint az életben szinte minden, ez is csak akkor működik, ha aktívak vagyunk benne. Nem elég csak befizetni a tagdíjat és várni a sült galambot, mert az nem fog megérkezni. Minél jobban mutatja magát az ember és minél többet tesz a sikerért, annál jobban megismerik, és annál több lehetőséget tud generálni magának. A láthatóvá válás egyik legjobb módja pedig, ha az ember a csoport életében is tevékenyen szerepet vállal – három hónap után a csoport oktatási koordinátora lettem, ezt követően voltam növekedési koordinátor, 2016. április elseje óta pedig a csoportunk elnökeként segítem a tagjainkat.

Az egyik fontos dolog, amit megtanultam, hogy a BNI egy marketingfelület, amit megvásárolsz, és úgy használod fel, ahogy jónak látod. Ha nem raksz bele semmit, nem lesz eredmény. Tehát amennyiben nem használod ki a networking által nyújtott lehetőségeket, kidobott pénzzé válik, ám ha aktívan foglalkozol vele, hamar megtérül. Csak rajtam múlik, hogy foglalkozom-e vele. Ha valamit csinálok, akkor azt teljes erőbedobással csinálom. Nem azért fizetek, hogy ott üljek, hanem hogy megtérüljön a befektetett idő-energia-tőke.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük