Buzás Zsolt nem kevesebb, mint 4 éve tagja már a BNI® üzleti partnerközösségének. A budapesti tagságot követően, közel másfél évvel ezelőtt csatlakozott a BNI® 6201 Ezerjó Kecskemét csoportjához. Lelkesedése azóta is töretlen: „Hamar megkedveltem ezt az üzletelési formát!”

2011-ben társával együtt alapították meg vállalkozásukat, a Netmarketing Kft-t. Céljuk az volt, hogy a felmerülő egyedi igényekhez igazodva kezeljék ügyfeleik online marketingjét. Főbb profiljuk közé tartozik a Google Adwords, Facebook, valamint a Youtube csatornák szakszerű menedzselése.

Mivel mára a cég bevételének egyharmada a BNI® által keletkezik, Zsolt egyértelműen a tagság előnyei mellett teszi le voksát:

„A személyes kapcsolatok mellett a BNI® esélyt adott arra, hogy megismerjenek és rajtam keresztül vállalkozásom hitelességét is növelhessem. A láthatóság és a rendszeres összeköttetés által közvetlen kapcsolatokat építhettem ki a potenciális ügyfelekkel. Én tudatosan járok találkozókra. Nyilván a jó hangulat is feldob, de számomra a legfontosabb, hogy folyamatosan üzleti sikereket érek el. Állandóan ismerkedni kell, minél több személyes, face-to-face kapcsolatot kiépíteni: innen indul minden. 

Nem kérdés, hogy csatlakozni kell a szervezethez! Mégis, inkább arra hívnám fel a figyelmet, hogy a sült galambot várva biztosan nem leszünk eredményesek! Egyértelműen tenni kell érte, és akkor garantált lesz a siker. Olyan tagtársat még nem láttam, aki igyekezett volna, és a befektetett energia mégsem lett számára jövedelmező. Sikeres emberek sikeres embereket vonzanak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük