A növekedésre fókuszál a székesfehérvári üzleti csoport

Május 14-én növekedési fókusznapot tart a székesfehérvári BNI-csoport, amely a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének soraiba keres alkalmas tagokat, vállalkozásokat.

Több mint 7 milliárd forint. Ekkora értékben közvetítettek egymásnak üzleti lehetőségeket Magyarországon a Business Network International (BNI) tagjai idén mindössze négy hónap alatt. Az „Aki ad, az nyer!”® filozófiát követő szervezet hazánkban dinamikusan növekszik: az itthon 2008 óta jelen lévő üzleti közösséghez már 800 hazai vállalkozás csatlakozott. A jutalékmentes ajánlásokon, az egymás közötti bizalmon és a tudatos kapcsolatépítésen alapuló és egyre sikeresebbé váló üzleti modellt továbbra is minél több magyar vállalkozóval kívánja megismertetni a BNI Magyarország.

szekesfehervar_csoportfoto

Ennek jegyében rendezi meg növekedési fókusznapját a székesfehérvári BNI-csoport is. A tavalyi megalakulása óta heti rendszerességgel üzleti találkozókat tartó közösség jelenleg 25 taggal működik: a lokális üzleti életből például könyvelőt, profitmenedzsert, bankot, ingatlanost, illetve telekommunikációs szolgáltatással, világítástechnikával vagy bútoriparral foglalkozó céget is találunk soraiban. A fókusznap célja, hogy a találkozóra érkező helyi és környékbeli vállalkozók megismerkedhessenek a BNI által képviselt filozófiával és a jutalékmentes ajánlásokon alapuló üzleti modell előnyeivel. A székesfehérvári csoport most elsősorban az autókereskedelem, az építészet, a grafika és a jog területéről, valamint az elektronikai termékek forgalmazásával és az üzemanyag-kutak üzemeltetésével foglalkozó cégek képviseletéből várja új tagjait. De emellett bármilyen más ágazatból is szívesen fogad érdeklődőket. A fehérvári csoport egyébként az üzletelés mellett a jótékonykodásról sem feledkezik meg: legutóbb tavaly karácsonykor a helyi mentőállomást ajándékozták meg 150 ezer forint értékben új eszközökkel.

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések