A növekedés jegyében tart két fókusznapot a BNI 204-es csoportja

Fókusznapokra hívja a budapesti vállalkozókat a BNI204 – B2B csoportja, amelynek célja, hogy minél több vállalkozással megismertesse a Business Network International (BNI) által képviselt, az „Aki ad, az nyer!”® elvén alapuló filozófiát. Június 21-én és 28-án is várhatóan 60-70 üzletemberrel lehet majd kapcsolatot építeni.

Tavaly több mint 20,7 milliárd forint értékben közvetítettek egymásnak üzleti lehetőségeket a BNI Magyarország tagjai, az egymás bizalmi alapon való segítését valló üzleti modellt már közel 1000 hazai vállalkozás alkalmazza. A konkurenciamentes, bizalmi környezetben épülő, kiszámítható üzleti kapcsolatok nemcsak új vevőket és piacokat, hanem megbízható, minőségi beszállítókat is tudnak biztosítani. Így van ez a BNI204 – B2B nevű csoportjánál is, amely elsősorban budapesti vállalkozókat vár a június 21-én és 28-án tartandó fókusznapjaira. Az üzleti közösség célja, hogy taglétszámának növelésével idei eredményeikkel felülmúlják a tavaly elért sikerüket, amikor is közel 500 millió forint értékben generáltak egymásnak árbevételt a tagok.

204_talalkozo

A Radisson Blu Béke Hotelben (1067 Budapest, Teréz körút 43.) mindkét napon reggel 8 órától kezdődnek a találkozók, amelyeken várhatóan 60-70 üzletemberrel lehet kapcsolatokat építeni. Rendhagyó módon mind a vendégeknek, mind a BNI-tagoknak lehetőségük lesz kiállítani, és bemutatni termékeiket, szolgáltatásaikat. A 204-es csoport elsősorban a náluk hiányszakmáknak számító tevékenységi körökből várja az érdeklődőket, melyek az alábbiak: ingatlanfejlesztés, -közvetítés, -üzemeltetés vagy -kivitelezés, nyelviskola, coach, szállítmányozás, futárszolgálat, gépjármű-forgalmazás, -szerviz, takarítás, egészségügyi szolgáltató, arculattervezés és márkaépítés, reklám-, illetve PR-ügynökség.

A június 21-i és 28-i fókusznapon bármilyen érdeklődő vállalkozó részt vehet, de a rendezvényekre korlátozott számban lehet regisztrálni, így érdemes időben jelentkezni.

Meghívó igénylése, valamint további információ az alábbi elérhetőségeken:

Jakab Attila
elnök, BNI204 – B2B
E-mail: jakab.attila@licencepro.hu
Tel.: +36-70/397-9797

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések