A tudatos üzleti kapcsolatépítés által elérhető széles körű piaci lehetőségekről és a családi vállalkozásokat érintő generációváltásról is szó esett a BNI bajai üzleti csoportjának fókusznapján. A május 19-i eseményen számos nagyvállalat vett részt, amelyek a helyi és a környező régiók vállalkozóival építhettek kapcsolatokat.

Nagy érdeklődés mellett rendezte meg nagyvállalati fókusznapját a BNI bajai üzleti csoportja. A dinamikusan növekvő üzleti közösség, a Bajai HalÁSZok tagjai a networkingben rejlő lehetőségeket, a személyes ajánlások által jelentős árbevétel-növekedésben kifejeződő eredményeket kívánták bemutatni a nagyvállalkozók számára.

nagy_fokusznap

A jó hangulatú üzleti találkozón többek között mezőgazdasági, szerszámforgalmazói, fémmegmunkálással és műanyaggyártással foglalkozó ipari vállalatok is részt vettek. A helyi és környékbeli cégekkel való ismerkedés mellett lehetőségük nyílt más régiókból érkező vállalkozókkal is kapcsolatot építeni, hiszen Szekszárdról, Békéscsabáról és Pécsről is érkeztek cégvezetők. Az üzleti találkozón előadást tartott Ferling József, a FERLING Kft. stratégiai igazgatója és a BNI Magyarország kommunikációs igazgatója, aki a saját cége példáján keresztül mesélt a családi vállalkozásokat érintő generációváltás problémájáról és annak kezelhetőségéről. Szó esett még arról is, hogy a nagyvállalatok számára fontos piacot képviselők nem feltétlenül ülnek az ottani asztal körül, de olyan emberek igen, akik az értékes kapcsolati tőkéjükkel, bizalmi alapon, ajánlás útján tudják segíteni őket. Ezek az ajánlások pedig nemcsak új vevőket és piacokat tudnak hozni, hanem a minőségi beszállítói kört is növelhetik.

>>Az eseményről készült fotókat ezen a linken nézhetitek meg!<<

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük