Nagyvállalatok számára tart fókusznapot május 19-én a BNI bajai üzleti csoportja, amelynek keretében a szervezet a világszerte – és immár Baján is – egyre sikeresebbé váló, jutalékmentes üzleti modellt kívánja bemutatni a bajai és a bácskai régió nagyvállalatainak, nagyvállalkozóinak.

Míg a cégek 98%-a szerzi üzletei nagy részét ajánlás útján, addig csak a 3%-uknak van kidolgozott stratégiája az ajánlásszerzésre. Ezek a személyes ajánlások pedig nemcsak a kkv-knak, hanem a nagyvállalatoknak is jelentős árbevétel-növekedést hoznak. Erre szeretnének rávilágítani a BNI Magyarország 6401-es Bajai HalÁSZok üzleti közösségének vállalkozói, akik május 19-én a bajai Véndió Étteremben tartanak nagyvállalati fókusznapot.

halászok

Miközben tavaly több mint 20,7 milliárd forint értékben közvetítettek egymásnak üzleti lehetőségeket a BNI Magyarország tagjai, az „Aki ad, az nyer!”® filozófiát képviselő szervezetben az egymás bizalmi alapon való segítését valló üzleti modellt már közel 1000 hazai vállalkozás alkalmazza. A konkurenciamentes, bizalmi környezetben épülő, kiszámítható üzleti kapcsolatok nemcsak új vevőket és piacokat, hanem megbízható, minőségi beszállítókat is tudnak biztosítani. Egyebek mellett ez a lehetőség is vonzotta azon közép- és nagyvállalatok vezetőit és tulajdonosait, akik már csatlakoztak a BNI-hoz. Közülük közel 100 vállalat 1-5 milliárd forint közötti árbevétellel, további ötven 5 milliárd forintot meghaladó éves árbevétellel rendelkezik.

A bajai vállalkozók most a dinamikus növekedés jegyében hívják találkozóra a nagyvállalatokat. A fókusznap célja, hogy a helyi és környékbeli üzletemberek megismerkedhessenek a BNI által képviselt filozófiával és a jutalékmentes ajánlásokon alapuló üzleti modell előnyeivel, valamint networking lehetőséget teremtsen a multinacionális szektor képviselői között.

A május 19-i bajai fókusznapon bármilyen érdeklődő vállalkozó részt vehet, de a rendezvényre korlátozott számban lehet regisztrálni, így érdemes időben jelentkezni.

Meghívó igénylése, valamint további információ az alábbi elérhetőségeken:

Alter Róbert   
régióigazgató, BNI Medialis Régió
E-mail: alter.robert@bni-medialis.hu
Tel.: +36-20/536-8728

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük