A vezetői és vállalkozói tudás fejlesztése állt a Nemzetközi Networking Hét® magyarországi eseményeinek középpontjában – hétszáznál is több hazai vállalkozás tulajdonosa és vezetője vett részt a programokon Budapesten és négy vidéki megyeszékhelyen.

A Nemzetközi Networking Hét® keretei között világszerte 62 ország vállalkozói találkoztak, hogy irányított körülmények között cseréljék ki kapcsolati tőkéjüket, tudásukat, üzleti információikat. Az idei konferencia azért volt rendkívüli, mert a budapesti központi eseményen kívül vidéki helyszínek (Pécs, Debrecen, Kecskemét, Győr) is becsatlakoztak.

A szervezők idén az önképzés fontossága köré építették fel az esemény tematikáját. A résztvevők olyan elismert szakemberekkel találkozhattak, mint Avidor András networking- és franchise szakértő; Bruck Gábor döntéspszichológus, a Sawyer Miller Group elnöke; Wolf Gábor online marketing tanácsadó, a Marketing Commando alapítója; Dr. Magyar Lóránt motivációs előadó, életvezetési tanácsadó, vagy Tóth Péter, a Lipóti Pékség alapító-tulajdonosa.

„Friss tudás, személyes fejlődés és elkötelezettség nélkül nincs igazi siker. A networking és az ehhez kapcsolódó események azt jelentik, hogy folyamatosan dolgozunk a kapcsolatainkon. Nem csak a kinyitásukon, hanem a tartalommal való feltöltésükön is, hogy adni tudjunk belőle másoknak. A BNI® Magyarország és tagjai ennek köszönhetik sikereiket” – tette hozzá a házigazda BNI® Magyarország vezetője, Avidor András, aki elkötelezett vezetőként számos nagyvállalatnál is képzett vezetőket annak érdekében, hogy képesek legyenek kihozni kapcsolataikból a maximumot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük