„A BNI és én? Szerelem első látásra.”

Talán szerencséje is volt, hogy olyan területről érkezett a BNI-ba, amelynek képviselőiből kevesebb van a csoportokban. Peregi Szabolcs azonban hozzátett még valamit a BNI tagságához: az elkötelezettséget. Ebből pedig nem is sülhetett ki más, mint egy hús-vér sikersztori.

Peregi Szabolcs 2013 őszén, üzletfele ajánlására látogatott el az egyik BNI csoportba. A miliő, az emberek, a közösség mind-mind azonnal megfogta. Autójavítással, autók bérbeadásával foglalkozott már akkor is. Utóbbival szerencséje is volt, hiszen kevés BNI tag érkezett hasonló területről, így hamar megkötötte első üzleteit.

 

„A BNI-tól valóban azt kapod, amit ígér.”

A színes brosúrák, a túlígért vállalások az üzleti kapcsolatépítő szervezeteket is utolérte. Azonban Peregi Szabolcsnak a BNI-ban egyszer sem kellett csalódnia. “Tényleg azt teszik, amihez a legjobban értenek: minden tagjuknak segítenek az eredményes kapcsolatépítésben.”

„Persze a kezdeti időkben, még a sikerek ellenére is elgondolkodtam a folytatáson. De ez nem a be nem tartott ígéretek miatt volt. A saját időm volt kevés. Márpedig a BNI-ba, főleg az elején, sok időt kell fektetni. A kapcsolatokba, a tanulásba. Ha ezt elhanyagoljuk, akkor az eredményeink messze nem lesznek olyan szépek, mint azt reméltük.”

Peregi Szabolcs mégsem adta fel, folytatta a csoportja rendszeres látogatását, ennek pedig meg is lett az eredménye: megszámlálhatatlan mennyiségű üzlet, valamint 3 jó barát formájában.

Lehet rosszul is „BNI-ozni”… csak nem érdemes

Egy ekkora szervezetben természetesen előfordul, hogy az üzlet nem úgy sül el, ahogy a szereplők várták. Azonban az ilyen esetek elenyésző számban fordultak elő az elmúlt években, ráadásul a BNI felkészít erre is. A nem elég elszántak, a nem elég profik egyébként is hamar lemorzsolódnak, így a BNI folyamatosan megmarad annak, ami: sok-sok segítő kéz találkozójának.

„A BNI az egyetlen üzleti szervezet ma Magyarországon, amely folyamatosan és normális ütemben fejlődik. Ha megnézzük más hasonló szervezetek életét, azt látjuk, hogy a rendszer tetején lévő emberek élveznek minden előnyt, míg azoknak, akik a létre alsó fokán állnak, csak épp hogy jut valami a pozitív dolgokból. A BNI-nál nincs ilyen, itt mindenki ugyanolyan fontos. Ezért aztán, aki komolyan veszi, rászánja az idejének és energiájának egy részét, stabil pályára tudja állítani a cégét. A befektetett idő pedig később pénzben és több szabadidőben is megtérül.”

Felhasználó: admin
Hasonló bejegyzések